Yapay Zeka Nasıl Zayıflatır?

Yapay zeka insana kilo verdirebilir mi? Nasıl olabilir diyorsanız sorunun cevabı yazımızda!

Yapay Zeka İle Kilo Verin!

Yapay zeka kavramı her ne kadar bir kesimi korkutsa da hayatımızın tam ortasında çalışmaya çoktan başladı bile. Bu yazımızda sizlere Yapay Zekanın sözünü dinleyen bir kullanıcı nasıl kilo verebilir bu durumdan, detaylıca bahsedeceğim. 

Yapay Zeka en başta yazılımsal olarak hayatımıza odaklanmaya çalışırken, akıllı telefon üreticileri işlemcilerin içerisine Yapay Zekayı yerleştirmeye başladı. Bu konudaki en somut örnek, hatta dünyada ilk olan Huawei tarafından geliştirilen Kirin 970 işlemcisiydi. İşlemci o dönemde her ne kadar büyük bir ses getirmiş olsa da 2018 yılında piyasaya sürülen ve dünyanın 7 nanometre teknolojisiyle üretilen ilk işlemcisi olan Kirin 980 ile birlikte yapay zeka bambaşka bir hal aldı.

Huawei HiVision
Adeta ceplerimizdeki sanal asistan olmayı başaran yapay zeka, kilo verme derdinde olan kullanıcıları da oldukça memnun edecek bir gelişmeyi bizlerle buluşturuyor. En başta yazıları, yabancı çevirileri tanımlayan yapay zeka artık yiyecekleri tanımlayabiliyor hatta bununla yetinmeyip yiyeceklerin kalorisini de kullanıcıya göstererek yediği ya da içtiği şeyin kalorisine göre kullanıcıların hareket etmesini sağlıyor. 

Sistem Nasıl Çalışıyor?

 

Halihazırda bir Huawei Mate 20 Pro kullanıcısıysanız, cihazınızın kamerasındaki Hi Vision özelliğini kullanarak bu özelliğe erişmeniz mümkün. Hi Vision tamamen Kirin 980’in olağanüstü Yapay Zekasını kullanarak kameraya tuttuğunuz yiyeceği tanıyor ve kalorisini size anlık olarak gösteriyor. 

Mate 20 Pro Elma

Bu sayede yediğiniz içtiğiniz herhangi bir yiyeceğin çok rahat bir şekilde kalorilerini görüntüleyebiliyorsunuz. Özellikle kilo vermeye çalışan ya da sağlıklı beslenmeyi hayatının en önemli noktasına koyan insanlar için inanılmaz bir yenilik olan bu gelişme işini en iyi şekilde yerine getirmeyi başarıyor. 

Elma Kalori

Yapay zekayla kilo vermek bu kadar basitken artık geriye sadece kameranın size gösterdiği kalorileri takip etmek kalıyor. Yapay zekadan korkan arkadaşlarınızla bu yazıyı paylaşmayı ve yapay zekanın bu desteğinin sizde oluşturduğu etkiyi yorumlara bırakmayı unutmayın.

Huawei Mate 20 Pro İnceleme
İnceleme

Huawei Mate 20 Pro İnceleme

Huawei Mate 20 Pro inceleme videosunda telefonun kamerası, ekranı ve diğer tüm detaylarını sizlere aktarıyoruz. Bu videoda Mate 20 Pro'yu Galaxy Note 9 ve iPhone XS Max ile de karşılaştırıyor sizlere sonuçları aktarıyoruz.

 
3 Boyutlu Yüz Tanıma Nedir? Nasıl Çalışır?
MOBİL

3 Boyutlu Yüz Tanıma Nedir? Nasıl Çalışır?

Akıllı telefonlar gün geçtikçe hayallerimizin ötesinde teknolojilerle donatılırken, son yıllarda bambaşka yenilikler hayatımıza girmeye devam ediyor.

YORUMLAR