Yeni Renault Clio Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Renault'nun sevilen aracı Clio yeni versiyonu ile kullanıcıların yüzünü güldürecek. İşte, tam elektrikli ve diğer motor seçenekleri ile yeni Clio!

İmge Kaplan -

Şehir içinde ve uzun yolda sıklıkla gördüğümüz, özellikle Türkiye pazarında Renault’un en sevilen araçlarından biri olan Clio yenileniyor. Markanın elektrikli araç sektörüne dahil ettiği Clio’nun yeni versiyonu için çalışmalar başladı.

Altıncı nesil olarak geliştirilen yeni Clio’da hangi özelliklerin olacağı, bu aracın çıkış tarihi ve fiyatı gibi konular otomobil severler için merak konusu oldu. Biz de bu yazımıza yeni elektrikli Clio ile ilgili açığa çıkan gelişmeleri sizlere aktarıyoruz. İşte, detaylar!

Otomobil

Renault Fiyat Listesi - 2024

Yeni Elektrikli Renault Clio Özellikleri

Araç, henüz geliştirilme aşamasında olduğu için sahip olacağı twknik özelliklerle ilgili net bir bilgi bulunmuyor. Bu özellikler açığa çıktığında veya sızıntı bilgiler paylaşıldığında biz de buradan sizinle gelişmeleri paylaşıyor olacağız.

Yeni Elektrikli Renault Clio Fiyatı 

Makyajlı yeni Clio ile ilgili fiyat beklentileri yaklaşık 35.000 Euro civarındaydı. Yeni nesil elektrikli Clio hakkında tahmin yapmak için çok erken olsa da bu rakamın üstünde bir çıkış fiyatına sahip olmasını bekleyebiliriz.

Yeni Elektrikli Renault Clio Çıkış Tarihi

Tam elektrikli motor seçeneği ile piyasaya sürülecek olan yeni Clio’nun piyasaya sürülmesine biraz zaman var. Çeşitli kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre bu aracı en erken 2026 yılında yollarda görmek mümkün olacak.

Diğer Clio sürümlerinde olduğu gibi yeni jenerasyon aracın da global pazarda satışa sunulduğunda hızlı bir şekilde Türkiye’de de satışa çıkması bekleniyor.

Benzer İçerikler

YORUMLAR