Yenilenen Tasarım Kampanyası Başlıyor! 2 Telefon, 30 Avast Premium, 2 Akıllı Bileklik

Tamindir tasarımını değiştirdi ve takipçilerine üç farklı çekilişle ödüller dağıtacak! Yapmanız gereken ise sadece Tamindir'i takip etmek.

Yeni Tamindir Kampanyası

2004 yılından bu yana Türkiye'de faal olan ve bugüne kadar milyonlarca ziyaretçiyi ağırlayan Tamindir, kısa süre önce tasarımını yeniledi. Artık daha hızlı ve sadece bir tasarımla hizmet vermeye başlatan Tamindir.com, takipçilerine ödüller dağıtacak. Üç farklı çekilişle birlikte 2 Telefon, 30 Avast Premium, 2 Akıllı Bileklik sitemizin takipçilerine gönderilecek.

Tamindir, 2004 yılında bir uygulama indirme sitesi olarak yayın hayatına başlamıştı. Sonrasında kendini geliştirip yenileyen internet sitesi, artık tam bir portal gibi hareket ediyor ve kullanıcılarına içerikler de sunuyor. Site içerisinde günlük haberler, ayrıntılı blog yazıları, incelemeler ve videolar bulunuyor. YouTube kanalı üzerinden ise sizlere en yeni teknolojik ürünlerin ve yazılımların detaylarını sunuyor.

2004 yılından bugüne birden fazla farklı tasarımla kullanıcılarıyla buluşan Tamindir.com, Haziran 2021 itibarıyla tekrar değişti. İnternet sitesinin haber, inceleme ve video bölümleri tamamen değişti. Ayrıca videoları rahatça izleyebileceğiniz eklentiler yapıldı. Uygulama indirme sayfaları ise daha modern bir görünüme kavuşturuldu. Bütün sitenin daha hızlı yüklenmesi için çalışmalar yapıldı.

Yenilenen Tasarım Kampanyası

Tamindir.com yenilenen tasarımıyla birlikte takipçilerine ödüller dağıtacak. Bu kapsamda üç farklı çekiliş düzenlenecek. İlki bu sayfa üzerinden ve hemen aşağıda yer alan Gleam.io ismi verilen küçük araç üzerinden olacak. Diğerleri ise Tamindir Instagram hesabı üzerinden gerçekleşecek. Hemen yukarıda yer alan videoda, tam detayları bulabilirsiniz. 

4. Kampanya Tamamlandı

Kazanan: drncnr...

Tamindir'in yenilenmesi sonrasında başlattığımız kampanya serisinin sonuna geldik. Yüz binlerce katılımın olduğu kampanya serimizin sonuncusunda, takipçilerimize son olarak Xiaomi Mi 9T hediye ettik. Hediyenin kazananını yukarıdaki canlı yayın adresinden izleyebilirsiniz.

3. Kampanya Tamamlandı

Tamindir'in yenilenmesi şerefinme başlattığımız üçüncü kampanya tamamlandı. Kampanyanın kazananları ile iletişime geçildi. Canlı yayında yaptığımız çekilişi ise aşağıdan izleyebilirsiniz.

Tamindir.com'un tasarımının yenilenmesi şerefine başlattığımız kampanyalardan üçüncüsüne start verdik. Bu kampanyamızda kullanıcılarımıza iki adet akıllı bileklik hediye ediyoruz. Kampanyaya katılmak için ise aşağıda yer alan Instagram gönderine gitmek ve açıklamayı okumak yeterli:

2. Kampanya Tamamlandı

Talihli kişileri Instagram üzerinden yaptığımız canlı yayında, rastgele şekilde belirledik. Kazananların listesi aşağıdaki gibi:

Telefon kazanan: @filografikra

Avast Kodu: mertay...

Avast Kodu: nesli__hay..

Avast Kodu: serenoren...

Avast Kodu: snz_izm...

Avast Kodu: mecaku.e...

Avast Kodu: gizemgul...

Avast Kodu: enesbo...

Avast Kodu: mert.dog...

Avast Kodu: eda__us...

Avast Kodu: dosiali_k_a_y...

Avast Kodu: def_n...

Avast Kodu: mercanto...

Avast Kodu: zare...

Avast Kodu: sebne...

Avast Kodu: prenseslerin_hal...

Tamindir'in yenilenmesi üzerine başlattığımız kampanya serisinin ikincisi 4 Temmuz itibarıyla Instagram sayfamız üzerinden başladı. Bu kampanyamızda takipçilerimize 1 adet Huawei P30 Lite ve 15 adet Avast Premium Antivirus kodu hediye eddiyoruz. Yapmanız gerekenler ise oldukça basit:

1- Aşağıda gördüğünüz Instagram gönderine gitmek. 

2- Açıklamadaki görevleri tamamlamak. 

İkinci kampanyanın sonuçları ise yine bu sayfa üzerinden açıklanacak. Ödülleri kazananlara ise Instagram adresleri üzerinden ulaşacağız. 

1. Kampanya Tamamlandı

Tamindir Yenilendi!

Bu çekilişe katılmak için aşağıda gördüğünüz Gleam.io eklentisi üzerinden bazı görevler gerçekleştirmeniz gerekiyor. İsterseniz sadece bir görevi yaparak, çekilişe katılabilirsiniz. İsterseniz tüm görevleri yaparak, ödül kazanma şansınızı katlayabilirsiniz. 

Tüm hakları kazanmak için yapmanız gerekenler ise oldukça basit: Avast Secure Browser indirme sayfasına gitmek. Avast Antivirüs sayfasını ziyaret etmek. Tamindir Instagram sayfasını beğenmek. Tamindir Facebook sayfasını beğenmek ve Onur'un Instagram sayfasını takip etmek.

Dikkat: Mail adresinizi doğru girmeyi unutmayın. Kazananlara mail adresleri üzerinden ulaşacağız. (Kaydedilen mail adresleri ise çekilişten bir ay sonra sistem tarafından otomatik silinecektir.)

Çekiliş Sonuçları

Katıldığınız çekiliş sonuçlarını 4 Temmuz tarihinde Instagram sayfamız üzerinden paylaştık. Hemen aşağıdaki paylaşımda da görebileceğiniz gibi sonuçları canlı yayında belirledik. Kazanan kişilere ise e-posta adresi üzerinden ulaştık. Geri dönüş olmaynaların yerine ise yedeklere yine e-posta adresi üzerinden ulaşmaya devam edeceğiz. 

 

Huawei P Smart Pro ve Avast Kodu Kazananları

 

 

 

Kampanya Katılım Şartları ve Koşullar:

  • Kampanyaya CNT İnteraktif A.Ş. çalışanları ve birinci dereceden yakınları katılım gösteremezler. Katılsalar bile ödül üzerinde hak iddia edemezler.
  • Kampanya başlangıç tarihi 27 Haziran 2021 olup, 03 Temmuz 2021 saat 12.00'a kadar devam edecektir. Kampanyaya katılarak ödül kazanan takipçilerimizle, kampanyaya katıldıkları e-posta hesapları veya sosyal medya hesapları aracılığıyla iletişime geçilecektir.
  • Kampanya sonuçları, kampanya katılım tarihinin sona ermesinin ardından 7 gün içerisinde açıklanacaktır.
  • Kampanya ile ilgili tüm koşullar CNT İnteraktif tarafından belirlenmiş olup, gerekli görüldüğünde değiştirilebilir.

YORUMLAR