Bütün Samsung Akıllı Cihazlar Artık Reklamları Engelleyecekler

Samsung kullanıcıları ise artık reklamları engellemek için başka uygulamalara ihtiyaç duymayacaklar.

Bütün Samsung Akıllı Cihazlar Artık Reklamları Engelleyecekler

Akıllı telefon kullanıcıları çok uzun zamandır reklam engelleme uygulamaları kullanıyorlar. Samsung kullanıcıları ise artık başka uygulamalara ihtiyaç duymayacaklar.

Samsung’un dahili internet tarayıcısı güncellenerek kendi AdBlock yazılımına sahip oldu. Bundan böyle Samsung akıllı telefonlarda telefonla gelen tarayıcıyı kullananlar böylelikle reklamlardan muaf olacaklar. The Verge’den aldığımız habere göre kullanıcıların hali hazırda üçüncü parti yazılımlarla reklamları engellemeye çalıştığını bilen Samsung bu tip bir AdBlock yazılımını tüm akıllı telefonlara entegre etmek üzere harekete geçti.

Bu güncelleme Samsung cihazların kendisiyle birlikte gelen internet tarayıcısına eklenecek. Bu tarayıcı şu anda üçüncü parti AdBlock uygulamalarını da destekliyor. Ancak Samsung’un bu güncellemesinden sonra buna gerek kalmayacak gibi görünüyor.  

Chrome tarayıcısı Android telefonlarda reklam engellemek için çeşitli seçeneklere izin veriyor. Samsung’un yeni güncellemesiyle Samsung kullanıcıları benzeri bir hizmetten faydalanabilecekler. Bu güncellemeyi Samsung telefonlarınızı kullanarak edinebilirsiniz.

Google 2015 Yılında 780 Milyon Zararlı Reklam Engelledi

YORUMLAR