Cepte Alev Alan iPhone 6 Plus Sahibini Yolun Ortasında Soyunmak Zorunda Bıraktı!

Cepte taşınan telefon sahibinin pantalonunu tutuşturdu

Cepte Alev Alan iPhone 6 Plus Sahibini Yolun Ortasında Soyunmak Zorunda Bıraktı!

Daha önceden Samsung gibi akıllı telefon markalarının ürettiği telefonların bataryalarının alev aldığını ve sahiplerinde ciddi zararlar verdiğini görmüştük. Apple'ın üretmiş olduğu iPhone telefonlarda ise bu tür kazalara daha az rastlamıştık. Fakat bu sefer karşımıza çıkan olay daha önceden yaşanan kazaları unutturacak nitelikte. 

Haberimize konu olan olay Amerika'nın Georgia eyaletinin başkenti Atlanta'da gerçekleşmiş. Rocky adıyla anılmak istenen kahramanımız bir alışveriş merkezinden çıkıp park yerindeki aracına yönlendiği sırada kot pantalonunun cebinden bir sıcaklık hissetmiş. Rocky'nin cebinde taşıdığı iPhone 6 Plus alev aldıktan sonra kahramanımız kemerini çözerek bütün insanların arasında tutuşan pantalonunu çıkarıp fırlatmak zorunda kalmış. iPhone tutuştuktan sonra Rocky'nin çamaşırlarını yakmış ve bacağını da neredeyse yakıyormuş. Neyse ki kahramanımız zamanında müdahale ederek ciddi bir kazayı önlemiş.

Yaşanan bu olaydan sonra Rocky'nin Apple'dan herhangi bir tazminat istememiş olması da dikkat çekici bir durum. Normalde bu tür durumlarda zarar gören kullanıcılar telefonlarının üreticilerine rekor tazminat davaları açmaktalar. 

Rocky'nin sahip olduğu iPhone 6 Plus'ın aslında tamir edilmiş ve tekrar satışa sunulmuş bir telefon olduğu ortaya çıkmış. Cihazı 2015 yılında satın alan Rocky'e cihazı satan firma tarafından yeni bir telefon gönderilmiş.

Sayfamızdaki görselde telefonun alev aldıktan sonraki halini yakından görebilirsiniz.

YORUMLAR