Chrome Timeline Remove

Chrome Timeline Remove

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 106,832
  • DOSYA BOYUTU 0.14 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Timeline Remove

Facebook zaman tünelini sevmediyseniz kaldırmak için bu Google Chrome eklentisini kullanabilirsiniz.

Facebook Zaman Tüneli tasarımına geçtiğinden beri kimi kullanıcılar durumdan memnun kaldılar ancak bir diğer kesim de zaman tünelinden oldukça şikayetçi.

Google Chrome için hazırlanmış olan bu eklentiyi kullanarak zaman tünelini kaldırarak Facebook’un alıştığınız eski görünümüne geri dönebilirsiniz. Eklenti aslında zaman tünelini gerçekten ortadan kaldırmıyor ancak sizin Facebook’u zaman tüneli olmayan haliyle görmenizi sağlıyor.

Yani sizin profilinizi görüntülemek isteyen arkadaşlarınızda eklenti yoksa onlar zaman tünelinizi görmeye devam ediyorlar ama siz zaman tünelini görmüyorsunuz. Eklenti sadece kişi profillerinde çalışıyor, ne yazık ki sayfalar konusunda bir desteği mevcut değil.

Eğer eklentinin nasıl kurulması gerektiğini öğrenmek istiyorsanız lütfen buraya tıklayarak Facebook Zaman Tünelini İptal Etme Yolları yazımızı okuyabilirsiniz.

NOT: BİR KAÇ MEDYA KURULUŞUNUN BELİRTTİĞİNİN AKSİNE BU EKLENTİ TAMİNDİR EKİBİ TARAFINDAN TEST EDİLMİŞTİR VE TÜRK YAPIMI ZAMAN TÜNELİ EKLENTİSİNİN AKSİNE HERHANGİ BİR ZARARDA BULUNMADAN İŞLEVİNİ YERİNE GETİRMEKTEDİR.