Chromium

Chromium

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 63,590
  • DOSYA BOYUTU 57.9 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici The Chromium Authors

Google Chrome ile aynı altyapıyı kullanan Chromium, açık kaynak bir internet tarayıcısı.

Chromium indir, Google Chrome altyapısını oluşturan açık kaynak bir tarayıcı projesi. Chromium tarayıcı projesi daha güvenli, daha hızlı, daha kararlı sürümlerle kullanıcılara en iyi internet deneyimini sunmayı amaçlıyor. Açık kaynak kodlu bir internet tarayıcısı olarak karşımıza çıkan Chromium yükle, Google Chrome benzerliği ile dikkat çekiyor. Adeta Google Chrome'un kopyası olarak görülen Chromium indir, bu benzerliği ile milyonlarca kullanıcıya sunuldu. Windows platformunda ücretsiz olarak kullanılan başarılı web tarayıcısı günümüzde düzenli olarak güncellemeler almaya devam ediyor. Farklı eklentilere de ev sahipliği yapan başarılı uygulama İngilizce dil seçeneği ile kullanılabiliyor.

Chromium Özellikleri

  • Ücretsiz kullanım,
  • Windows sürüm,
  • Çeşitli eklentiler,
  • Oldukça hızlı,
  • Düzenli güncellemeler,

Chromium tüm dünyadan geliştiricilerin iştirak ettiği bir ekiple tasarım ve yazılım anlamında sürekli geliştiriliyor. Geliştirmeler en yeni internet teknolojilerinin ışığında ilerletiliyor. Dolayısıyla yenilikçi bir tarayıcı arayışında olanlar Chromium'u deneyebilir. Google Chrome'un daha sade bir versiyonu olarak tanımlanabilecek Chromium, tasarım ve çalışma prensibi açısından ise Chrome ile birebir örtüşüyor.

Chromium'u indiren kullanıcıların en büyük avantajı, Google Chrome ile birlikte gelen tüm gereksiz eklenti ve Google'a veri gönderen araçlardan uzak olması diyebiliriz. Bu sayede kişisel güvenliğinden tedirgin olan kullanıcıların bu tedirginliği üstlerinden atmaları sağlanıyor. Fakat Chromium'un otomatik olarak güncellenmemesi sebebiyle kullananların sık sık programlarının güncelliğini kontrol etmeleri yerinde olacaktır.

Eğer kullanabileceğiniz alternatif ve yeni bir web tarayıcısı arıyorsanız kesinlikle göz atmadan geçmemenizi öneriyorum. Google Chrome'da kullandığınız tüm uzantıları ve kısayolları Chromium'da da kullanma imkanınız mevcut.

Chromium İndir

Ücretsiz olarak Windows kullanıcılarına sunulan Chromium günümüzde dünyanın dört bir yanında milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılmaya devam ediliyor. Chrome'a benzerliği ile adından söz ettiren Chromium indir, ülkemizde de rahatlıkla kullanılabiliyor. Eğer hızlı ve ücretsiz bir web tarayıcısı arıyorsanız aradığınız uygulama Chromium demektir.