Circle Wars, İddialı ve Kendine Güvenen Oyunseverleri Bile Çaresiz Bırakıyor

Circle Wars, Android kullanıcılarının denemesi gereken, zorlu beceri oyunlarından birisi.

Circle Wars, İddialı ve Kendine Güvenen Oyunseverleri Bile Çaresiz Bırakıyor

Circle Wars, Google Play'in son misafirlerinden bir tanesi ve adeta beceri kategorisinde devrim yapmak için tasarlanmış gibi duruyor.

Ücretsiz olarak sunulan Circle Wars, Flappy Bird ile başlayan reflekse dayalı oyun yapısını başarılı bir şekilde devam ettiriyor ve en önemlisi de bunu orijinal bir çizgide ilerleyerek gerçekleştiriyor. Pek Çember Savaşları his olarak oyunculara ne sunuyor? Şimdi buna bir göz atalım.

Circle Wars'a adım attığımız zaman karşımıza gösterişten uzak fakat canlı renklerle süslenmiş bir arayüz çıkıyor. Görsel olarak mütevazi bir karaktere sahip olsa da aynı şeyi zorluk seviyesi için söylemek mümkün değil. İlk birkaç bölümde fazlasıyla kolay bir oyun olduğunu düşünebilirsiniz fakat birkaç bölüm sonra Circle Wars gerçek yüzünü göstermeye ve oyuncuları yavaş yavaş sinirlendirmeye başlıyor.

Oyunda yapmamız gereken şey aslında çok kolay. Ekrana yapacağımız basit dokunuşlar ile kontrolümüze verilen beyaz topu hızlandırıp yavaşlatabiliyoruz. Ekrana basılı tuttuğumuzda hızlanan top, bıraktığımız zaman eski hızına dönüyor.

Oyundaki yegane amacımız izlediğimiz çember boyunca mümkün olduğunca fazla tur atmak. Belirli periyotlarla çemberlere eklenen yeni toplar, dikkat etmemiz gereken hususlar arasında yer alıyorlar çünkü herhangi birine çarpacak olursak oyun sona eriyor.

Circle Wars'u dilerseniz arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Aynı ekranda iki farklı oyuncunun mücadele etmesine müsaade eden Çember Savaşları arkadaş ortamlarının vazgeçilmezleri arasında olmaya aday nitelikte.

YORUMLAR