Connectify

Connectify

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 179,353
  • DOSYA BOYUTU 7.72 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Nomadio

Bilgisayarınızın kablosuz bağlantı cihazını kullanarak sanal ağ kurmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.

Connectify programı, kendi bilgisayarınızı kullanarak bir ağ oluşturmanızı sağlıyor ve böylece bilgisayarınıza bağlı olan internet bağlantılarını diğer cihazlar ile paylaşarak onların da faydalanmasını sağlayabiliyorsunuz. Özellikle modeminde kablosuz bağlantı olmayan kullanıcılar bu programdan faydalanacaklardır. Aynı zamanda, Windows 8'in kendi araçları arasında sanal ağ oluşturma seçeneği önceki Windows sürümlerinin aksine kaldırıldığı için, Windows 8 ve 8.1 kullanıcılarının beğeneceğine inanıyorum.

Ücretsiz olarak sunulması sayesinde tüm kullanıcılar programın işlevlerinden faydalanabilirler ve arayüzün tüm ihtiyaçlarınızı en hızlı yoldan karşılayacak şekilde hazırlanmış olması da işlerinizi kolaylaştıracaktır. Sanal ağınızı kurarken, ona vereceğiniz ismi ve şifrenizi de belirleyebiliyor, böylece güvenliğinizi sağlayabiliyorsunuz.

Program ağınızı sürekli olarak kontrol etmenizi ve hangi cihazların bağlı olduğunu görmenizi de sağlıyor. Böylece izinsiz bir şekilde ağınıza bağlanıldığında bu bağlantılara son verebiliyor ve engelleyebiliyorsunuz.