Cortana Beta Sürümü Android İçin Resmi Olarak Yayınlandı

Herkese açık Microsoft Cortana Android beta sürümü yayınlandı hemen indirin.

Cortana Beta Sürümü Android İçin Resmi Olarak Yayınlandı

Daha önce özel beta sürümüne göz atma şansı bulduğumuz Cortana Android randevusuna geç kalmadı. Herkese açık Cortana Android beta sürümü yayınlandı.

Daha önce Cortana, Android ve iOS'a Geliyor haberimizle duyurduğumuz Microsoft’un sanal asistanı Cortana beta sürümü yayınlandı.

Windows 10 çoklu platformu için son derece önemli bir uygulama olan Cortana, maalesef Android cihazlarda Windows üzerinde yaptığı her işlevi gerçekleştirmeyecek ve daha çok yardımcı bir uygulama gibi hareket edecek. Ancak Cortana’nın Android ile buluşması diğer bir yandan Microsoft Windows 10 ile bu işletim sisteminin yavaş yavaş kaynaşması anlamına da geliyor. PC ve Xbox üzerinde Cortana kullananlar bu cihazlara artık Android üzerinden de Cortana ile entegre olabilme şansına sahip olacaklar. Android Cortana ile tam anlamıyla Android kullanıcılarının PC ve Xbox gibi cihazları yöneteceğini söylemek yine de mümkün değil. Ancak Windows platformunda yaptığınız her Cortana işlemi, Android cihazınızla belli uygulamalar tabanında eşitlenecek. Cortana Android üzerinde e-postalarınıza bakabilecek, takviminizi kontrol edebilecek. Böylece Microsoft’un çoklu platformunda Android’e de bir koltuk verilmiş olacak.

Cortana Beta Android programına katılmak için şu adresi kullanabilirsiniz: https://play.google.com/apps/testing/com.microsoft.cortana

Kişisel Asistan Cortana ile Tanışın

Cortana Android Üzerinde Nasıl Çalışır? İşte Yöntemler!

YORUMLAR