Cüzdanlarınızı Ulaşamayacağınız Yere Kaldırın, Steam Yaz İndirimleri Tarihi Kesinleşti!

Şimdi o elinizdeki kredi kartını yere bırakın ve sessizce uzaklaşın

Cüzdanlarınızı Ulaşamayacağınız Yere Kaldırın, Steam Yaz İndirimleri Tarihi Kesinleşti!

Oyun severlerin belki de sene içerisinde en heyecanla beklediği günler yaklaşıyor. Bilindiği üzere Steam dönem dönem özel kampanyalar düzenliyor. Yılbaşı indirimleri ve sonbahar indirimleri gibi kampanyalarda birçok güzel oyun inanılmaz indirimlerle oyun severlere sunuluyor. Yaz aylarında da Steam'in geleneksel yaz indirimleri kapımızı çalışıyor. Geçtiğimiz ay bu seneki Steam Yaz İndirimleri tarihi internete sızmıştı; fakat Valve'dan konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmamıştı.

Valve, bu seneki Steam Yaz İndirimleri hakkındaki sessizliğini halen koruyor olsa da daha önceden sızdırılan tarihin doğrulaması PayPay tarafından yapıldı. Bilindiği üzere 23 Haziran tarihi Steam Yaz İndirimleri'nin başlangıç tarihi olarak gösterilmişti.

PayPal'i bu doğrulama konusunda geçerli bir kaynak olarak görmemizin nedeni ise önceki senelerde de Steam indirim kampanyaları öncesi firmanın Valve'dan öne bu tarihleri açıklaması. Eğer bu sene de gelenek bozulmazsa PayPal'in paylaştığı tarih Steam Yaz İndirimleri başlangıç tarihi olacak.

Steam Yaz İndirimleri'nin ne kadar süreceği hakkında ise herhangi bir açıklama yapılmıyor; fakat tahminler 4 Temmuz'da kampanyanın sonlanacağı yönünde.

Prince of Persia: Sands of Time'ı Bedava İndirme Şansını Kaçırmayın!

E3 2016 İlk Gün Özeti

E3 2016 İkinci Gün Özeti

YORUMLAR