Defraggler

Defraggler

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 81,303
  • DOSYA BOYUTU 4.32 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Piriform Ltd

Defraggler, bilgisayarınız üzerinde bulunan disklerin performansını arttırmak için kullanabileceğiniz başarılı bir disk birleştirme programıdır.

Defraggler popüler sistem temizleme programı CCleaner'ın üreticisi Piriform tarafından üretilen ve geliştirilen ücretsiz bir disk dosya birleştirme programı. Defraggler diğer birleştiricilerden farklı olarak size sadece belirlediğiniz klasörleri birleştirebilme olanağı tanıyor. Böylece tüm diski birleştirmek ile zaman kaybetmiyorsunuz.

Program sahip olduğu mimari yapı ile diğer Piriform yazılımları CCleaner ve Recuva'ya benzer durumda geliştirilmiş ve dilerseniz Defraggler uygulama dosyasını (EXE) bir belleğe kopyalayıp taşınabilir aygıtlarınızda direkt olarak çalıştırabiliyor ve birleştirme işlemini aygıt üzerinden gerçekleştirebiliyorsunuz.

Hızlı ve basit yapısıyla dikkat çeken program isterseniz ayarlarınızı bir sistem dosyasına (.ini) kayıtedebiliyor. Türkçe dil desteği, belirlediğiniz dosyaları diskin sonuna taşıma ve daha birçok özellik ile Defraggler Windows Disk Birleştiricisi'ne ihtiyacınız olmadan disk birleştirme konusunda daha çok gelişmiş bir program olarak elinizin altında size çok yardımcı olacağa benziyor.

Bu program en iyi ücretsiz Windows programları listesinde yer almaktadır.