DiskDigger

DiskDigger

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 394,816
  • DOSYA BOYUTU 0.6 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Dmitry Brant

DiskDigger ile yanlışlıkla sildiğiniz resim, video, müzik, doküman gibi dosyalarınızı geri getirmenize olanak tanıyan ücretsiz bir yazılım.

DiskDigger, bilgisayarınızda daha önce sildiğiniz dosyaları geri getirmeniz için kullanabileceğiniz ücretsiz bir veri kurtarma yazılımıdır. İstediğiniz medya dosyası formatındaki dosyalarınızı geri getirebilmenize olanak tanıyan DiskDigger ile yanlışlıkla sildiğiniz fotoğrafları, müzikleri, videoları geri getirme olanağına sahip olabilirsiniz. Güvenilir yapısı ile yanlışlıkla silinen dosyaları geri getirmek için ideal bir araç olan DiskDigger, ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor. 

DiskDigger Özellikleri

  • Ücretsiz,
  • Windows ve Android sürümler,
  • Silinen resim, video, müzik ve döküman gibi dosyaları geri getirme,
  • Güvenle kullanılabilir,
  • HD, flash bellek, SD kart gibi alanlarda veri kurtarma,

Sadece bilgisayarınızdaki sabit diskten değil USB belleklerden, SD kartlardan, CompactFlash ve Memory Stick cihazlarından da veri kurtarmanıza olanak tanıyan DiskDigger ile resimlerinizi, videolarınızı, müziklerinizi, dokümanlarınızı veya diğer formatlardaki dosyalarınızı geri getirebilirsiniz.

DiskDigger tekrar tekrar formatlanmış diskleri veya kötü bir şekilde formatlanmış diskleri de tarayarak silinen dosyalarınızı bulmanıza olanak tanır. Windows dosya sistem sürücülerini es geçerek direkt olarak diskinizi tarar. FAT12(disker sürücüleri), FAT16 (eski tip bellek kartlarını), FAT32 (yeni bellek kartlarını ve sabit diskleri), NTFS (yeni tip sabit diskleri) ve exFAT (yeni Microsoft FAT32 sağlayıcısını) dosya tiplerini tarama özelliğine sahip DiskDigger ile dosyalarınızı bulabilir ve geri getirebilirsiniz.

DiskDigger ayrıca taşınabilir olarak çalışabilen bir yazılımdır. Tek bir exe dosyası ile kurulum gerektirmeden de çalışabilen DiskDigger ile sisteminize bir yazılım kurmadan dosyalarınızı kurtarabilir ve sisteminizde herhangi bir işlem kaydı kalmasına da engel olabilirsiniz.

DiskDigger İndir

Windows ve iOS platformunda ücretsiz olarak yayınlanan DiskDigger ile silinen pek çok dosyayı geri getirebilir, güvenle kullanabilirsiniz. Hem mobil hem de bilgisayar platformundaki dosyalarındaki geri getirmede kullanılan yardımcı araç, aldığı güncellemeler ile daha kararlı bir hale geliyor. Basit bir kullanıma ev sahipliği yapan uygulama, veri getirme uygulamaları arasında ilk sıralarda yer alıyor. Hemen indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bu program en iyi ücretsiz Windows programları listesinde yer almaktadır.