Dr. Web Antivirus

Dr. Web Antivirus

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 84,180
  • DOSYA BOYUTU 412.82 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Dr. Web

Dr. Web Antivirus bilgisayarınıza virüslerin girmesini engelleyen bir antivirüs programıdır

Dr. Web Antivirus eğer bilgisayarınızı virüslerden ve zararlı yazılımlardan korumak isterseniz tercih edebileceğiniz bir antivirüs programı.

Bilgisayarınızı hem yerel hem de online tehditlere karşı korumak için tasarlanmış bir antivirüs programı olan Dr. Web Antivirus sadece bilgisayarınıza sızmış virüsleri silmek için kullanabileceğiniz bir virüs silme programı olmaktan ziyade bilgisayarınıza gerçek zamanlı koruma sunarak virüslerin bilgisayarınıza sızmasını da engelleyen bir güvenlik yazılımı. Dr. Web Antivirus'un sağladığı güvenlik kalkanı farklı katmanlardan oluşuyor. Bu katmanlar sayesinde bilgisayarınız virüsler, rootkitler, truva atları (trojan), casus yazılımlar, reklam yazılımları, hackleme araçları gibitehlikelerden etkili bir şekilde korunuyor. Dr. Web Antivirus sadece sabit diskinizdeki virüsleri tespit etmenin yerine RAM, çıkarılabilir depolama birimleri gibi alanlarda da koruma sunuyor. 

Dr. Web Antivirus'ün belkemiği olan Dr.Web Scanner virüslerin tespit edilmesini ve etkisiz hale getirilmesini sağlayan analiz motorudur. Bu analiz motoru güncel virüs tanımlama bilgileriyle depolama birimlerinizi, USB disklerinizi ve RAM'inizi tarıyor. Ayrıca rootkit gibi kendisini karmaşık bir şekilde gizleyen virüsler için Dr.Web Shield etkili bir çözüm sunuyor. Dr. Web Antivirus sık bir şekilde güncellenen bir virüs tanımlama veri tabanına sahip olduğu için yeni çıkan tehditlere karşı en kısa süre içerisinde tepki verebiliyor.

Dr. Web Antivirus'ün gerçek zamanlı koruma sistemi SpIDer Guard@ dosya izleme mekanizmasıyla iş yapmakta. Bu dosya izleme sistemi disklerinizi, USB belleklerinizi ve harici disklerinizi, CD/DVD/BluRay gibi optik medyalarınızı, floppy disklerinizi ve hafıza kartlarınızı sürekli olarak takip ediyor ve herhangi bir tehdit bu cihazlardan bilgisayarınıza sızmaya çalıştığında müdahale ediyor. Yüksek sistem yüküne sahip bilgisayarlarda bile verimli bir işleyiş sunan bu mekanizma zararlı yazılımların kendisini devre dışı bırakmasına karşı dayanıklı bir yapıya sahip.

Türkçe bir arayüze sahip olan Dr. Web Antivirus sahip olduğu Dr. Web Firewall ile sizi online tehditlere karşı koruyor. Bu güvenlik duvarı bilgisayarınıza gelen ve bilgisayarınızdan dışarı giden verileri analiz ediyor ve hackleme girişimlerini önlüyor. Dr. Web Antivirus e-posta korumasına da sahip.

Dr. Web Antivirus'ün sahip olduğu oyun modu ise oyunlardan maksimum verim alabilmenizi sağlıyor.