Droid4X

Droid4X

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 192,513
  • DOSYA BOYUTU 8.3 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Droid4X

Droid4X bilgisayarınızda Android oyunlarını ve uygulamalarını çalıştırmanıza imkan veren bir Android emülatörüdür.

Droid4X kullanıcılara Android oyunlarını bilgisayarda oynama ve favori Android uygulamalarını bilgisayarda çalıştırma imkanı veren bir Android emülatörü.

Droid4X İndir

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir emülatör olan Droid4X temel olarak bilgisayarınıza sanal bir Android işletim sistemi kuruyor ve bu sanal işletim sistemi üzerinde Android uygulamalarını ve oyunlarını çalıştırmanıza imkan veriyor. Droid4X'in avantajı Android uygulama ve oyunlarını daha büyük ekranda çalıştırabilmenizi mümkün kılması. Bu sayede favori oyunlarınızı çok daha göze hoş görünen bir şekilde oynayabiliyorsunuz. Ayrıca Droid4X performans anlamında da bilgisayarınızın gücünden faydalanıyor. Android cihazlarınızda düşük performans ile çalışan oyunları Droid4X üzerinden çok daha yüksek performansla ve akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz.

Droid4X, sanal işletim sistemi çalıştırma yazılımı olan Virtualbox tabanlı bir sistem. Bu nedenle sisteminizde Virtualbox yüklü ise Droid4X çalıştırırken problemlerle karşılaşabilmeniz mümkün. Droid4X kurulumunu gerçekleştirmeden önce sisteminizdeki Virtualbox yazılımını kaldırmanız tavsiye edilmektedir. Droid4X'in kurulumunu gerçekleştirdikten sonra kullanıcılar Google Play Store'a bağlanarak diledikleri uygulama ve oyunları indirebiliyorlar. Droid4X bu yönüyle Bluestacks gibi benzer Android emülatörlerinden ayrılarak bir adım öne geçiyor.

Droid4X oyun severlere Android oyunlarını bilgisayarlarında oynamak için yüksek performanslı ve pratik bir çözüm sunuyor. Yazılım sayesinde gamepad gibi oyun kontrol cihazlarınızı kullanarak Android oyunlarınızı büyük ekran monitör veya televizyonlarınızda oynayabilirsiniz. Ayrıca Droid4X, iOS veya Android telefonlarınızı oyun oynarken bir oyun kontrolcüsü olarak kullanmanızı da mümkün kılıyor. Bu iş için Droid4X'in istemcilerini iOS veya Android cihazınıza yüklemeniz gerekiyor.

Bu rehberimize göz atarak Droid4X aracılığıyla Android oyunlarını bilgisayarınızda nasıl oynayabileceğinizi öğrenebilirsiniz:

Droid4X ile Android Oyunlarını Bilgisayarda Oynama