Drone ile Pokemon Yakalayabilir Misiniz? İşte İlk Deneme Sonuçları

Drone ile Pokemon yakalayabilir misiniz? Sorunun cevabını öğrenmek için tıklayın!

Drone ile Pokemon Yakalayabilir Misiniz? İşte İlk Deneme Sonuçları

Geçtiğimiz günlerde birkaç ülkede aktif olarak oynanabilir hale gelen Pokemon Go, ülkemizde de çeşitli yollardan indirilip oynanabilir durumda ve kısa sürede fenomen olmayı başardı. Pokemon antrenörlüğü konusunda uzman olmayı kafasına koyan oyunseverler de Pokemon avı için çeşitli yollar denemeye başladı. Bunlardan sonuncusu Tumblr'da karşımıza çıktı: Drone ile Pokemon yakalamak. 

Pokemon antrenörü olarak zirvede yer almak isteyen kullanıcılar ilginç denemelere imza atmaya devam ediyor. Bisiklete yerleştirilen aparat veya paten üzerinde pokemon avlamaya çalışmanın ardından -ki hepsine bizzat şahit olmuş biri olarak söylüyorum- drone ile ava çıkan bir oyunsever de ortaya çıktı. Tumblr kullanıcısı Perchbird drone üzerine monte ettiği telefonuyla nasıl pokemon kovaladığını fotoğrafladı ve kişisel blogunda paylaştı. 

AirDroid kullandığını söyleyen Perchbird, telefonunu bilgisayara bağlıyor ve ekranı bu şekilde kontrol edebiliyor. Bir bant yardımıyla telefonu drone üzerine yerleştiren oyuncu, daha sonra WiFi üzerinden bilgisayara bağlantı kuruyor ve telefona erişimi sağlıyor. Yaklaşık 1500 feet uzağa gidebilen drone'un şimdilik önünde büyük bir engel var; WiFi alanı. Sadece 50 metrelik alana kadar bağlantı kurabildiğini açıklayan asıl adı Liam olan oyunseverin bizlere ise bir sorusu var:

"Sizce ben hilekar mıyım?"

Pokemon GO Oyuncularını Çıldırtan 10 Hata ve Çözümü

Pokémon GO Rehberi ve Son Dakika Pokémon GO Haberleri

Pokemon GO Oyunu Android ve iOS Cihazlara Nasıl Yüklenir?

YORUMLAR