Facebook, Instagram'ı Arkadaşlık Önerileri Ağına Dahil Etti, Sıra WhatsApp'ta

Facebook'uın bize yolladığı arkadaş önerilerine artık Instagram üzerinden kullanıcıları da dahil olacak.

Facebook, Instagram'ı Arkadaşlık Önerileri Ağına Dahil Etti, Sıra WhatsApp'ta

Facebook Haber Kaynağı sayfamıza gittiğimiz zaman, sağda beliren arkadaş önerilerine artık Instagram kullanıcıları da dahil olacak. Tanıyor Olabileceğin Kişiler listesi böylece zenginleşecek.

Facebook’un arkadaşlarımızın arkadaşlarını, hatta onların da arkadaşlarını kapsayan "Tanıyor Olabileceğin Kişiler" listesini daha da büyütüyor ve Instagram’da bu çemberin içine dahil oluyor. Böylece arkadaş listemizin Instagram bağlantıları da işin içine girecek ve arkadaş önerileri artacak.

Her iki sosyal ağın hizmet ettiği amaç farklı olsa da Facebook bunu çok fazla önemsemiyor. Arkadaş listenizdeki kullanıcılar Instagram üyesiyse, onların bu hesap üzerinden takip ettikleri ya da onları takip eden Instagram kullanıcılarını da "Tanıyor Olabileceğin Kişiler" listemizde görebileceğiz.

Bu durumda, eğer Instagram hesabınız varsa sizin içinde aynı durum söz konusu. Instagram arkadaşlarınızı bağlantılı olduğunuz sosyal ağ görebilecek ve arkadaşlık teklifi gönderebilecekler. Facebook bu noktada her iki veri tabanını birbiriyle eşleştirerek sosyal ağın çapını biraz daha genişletmiş oluyor.

Aynı durum çok yakında yine Facebook’un sahibi olduğu WhatsApp içinde geçerli olacak. Ancak bunun kesin zamanı henüz açıklanmadı. 

Facebook'tan Bir İlk Daha: Anonim Üyelik

Facebook Bu Ay İçerik Barındırma Hizmetini Başlatabilir

Facebook Finansal ve Sosyal Rakamlarını Açıkladı

YORUMLAR