Facebook, Profil Resimlerinin İstediğiniz Zaman Otomatik Değişmesini Destekleyecek

Facebook profil resimlerinin geçici olarak hızlı ve daha kolay değiştirilmesine destek vermeye hazırlanıyor.

Facebook, Profil Resimlerinin İstediğiniz Zaman Otomatik Değişmesini Destekleyecek

Facebook profil resimleri aslında kullanıcılar için çok önemli. Facebook profil fotoğraflarının geçici olarak hızlı ve daha kolay değiştirilmesine destek vermeye hazırlanıyor.

Kişisel kullanıcı sayfalarının can alıcı noktası profil resimleri. Ancak profil fotoğrafı olarak orijinal ve etkileyici bir görüntü seçmek bazen bayağı bir vakit alabiliyor. Facebook bu konuda kullanıcılarına yeni bir olanak sunuyor. Facebook seçilen profil fotoğraflarının zamanla kendi kendine değişebiliyor olması özelliğini  kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Yani bir fotoğraf değil, bir çok profil fotoğrafı seçerek bunları bir alarm gibi kurup, istediğiniz zaman müdahale etmeden değişmesini sağlayabileceğiz. Böylece özel günlerde kutlamalarda ya da benzeri önemli tarihlerde daha önceden kurguladığımız resimler profil resmimiz olarak kurduğum zaman dilimi içinde sayfada güncellenecek.

Facebook bu özelliği kullanıcıya zaman kazandırmak ve birden fazla seçenek sunarak profil sayfasının zenginleşmesi için hayata geçirecek. Bu özelliğin henüz test aşamasında olduğu bildirildi, ancak ne zaman hayata geçeceği ise henüz kesin olarak bilinmiyor.  

En Yaratıcı 10 Yeni FacebookProfil Sayfası

Facebook Mobil Üzerinde Profil Sayfalarını Değiştirmeye Hazırlanıyor

Facebook'ta Sizi Kimlerin Engellediğini Nasıl Bulursunuz?

YORUMLAR