FIFA 16 Türkçe Olarak Büyük Sürprizlerle Geliyor

Türkiye’de satılacak FIFA 16 sürümünün kapağında ise Arda Turan ve Lionel Messi’nin görüntüleri yer alacak.

FIFA 16 Türkçe Olarak Büyük Sürprizlerle Geliyor

PC ve konsollarda futbol oynamaya doyamanların heyecanla beklediği FIFA 16’nın Türkçe dil desteği ile piyasaya sürüleceği açıklandı.

Hafta başında sistem gereksinimleri açıklanan FIFA 16 (FIFA 16 Sistem Gereksinimleri Resmi Olarak Açıklandı) Türk futbol severleri sevindirecek bir haber daha duyurdu. FIFA 16’nın Türkçe dil desteği ile piyasaya sürüleceği açıklandı. FIFA 16’nın, PC, Xbox One ve PlayStation 4 sürümlerinin hepsi Türkçe oynanabilecek.

Bir EA Sports oyunu olan FIFA 16, Süper Lig takımlarıyla beraber yeni sürümde Türkçe de oynanabilecek. Türkiye’de satılacak FIFA 16 sürümünün kapağında ise Arda Turan ve Lionel Messi’nin görüntüleri yer alacak. FIFA 16’da bu iki oyuncuyu da oynamak mümkün olacak.

Kadınlar Ligi, Türk liginden takım seçenekleri, orijinal formalar gibi yeniliklerin FIFA 16’nın Türk futbol oyunu severlere en önemli sürprizler. Gelecek yıl piyasaya çıkacak FIFA 17 sürümünde ise Türk stadyumları, tribünlerde Türkçe tezahürat yapan kalabalıklar ve Türkçe maç anlatımı gibi özelliklerin geleceği de söylentiler arasında.  

FIFA 16, tüm dünyada ve Türkiye’de 25 Eylül’den itibaren satışa sunulacak.

FIFA 16 Sistem Gereksinimleri Resmi Olarak Açıklandı

YORUMLAR