Free FLV Converter

Free FLV Converter

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 255,572
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Koyote Soft

Artık sizde tüm videolarınızı internet üzerindeki popülerleşen video sitelerinde yayınlanan format olan FLV video formatına ücretsiz bu araç ile kolaylıkla dönüştürebilirsiniz.

Not: Bu programda zararlı yazılımlar tespit edildiğinden dolayı yayından kaldırılmıştır. Dilerseniz Format Dönüştürücüler kategorisinden alternatif programlara göz atabilirsiniz.

YouTube, DailyMotion veya Google Video gibi siteler üzerinden izlediğiniz veya bilgisayarınıza indirdiğiniz film, klip vb. diğer video dosyaları bilgisayarınıza her zaman "FLV" formatında inmiş oluyor. İşte bu ücretsiz yazılım sizlere sitelere giriş yapmadan video araması yapma imkanını sağlarken bununla birlikte videoları oynatabilmeniz için gerekli oynatıcıyıda kendi bünyesinde bulunduruyor.

Free FLV Converter istenilen videoların kolaylıkla bulunması ve saklanması konusunda sizlere yardımcı olurken bu videoları iPod, iPhone, veya PSP gibi taşınabilir cihazlarla uyumlu formatlara çevirme olanağı da tanıyor. FLV uzantılı dosyaları AVI dosyalarına da çevirebildiğiniz bu dönüştürücü elinizde bulunan tüm video dosyalarınızı (divx, xvid, mpeg, dvd, avi...) hangi formatta olursa olsun FLV dosyasına (Flash Video) dönüştürebiliyor.

Artık internet üzerinde video dosyalarının yayınlanmasını kolaylaştıran FLV formatına sizde kendi videolarınızı dönüştürebilirsiniz ve yayına geçebilirsiniz.

Not: Program Internet Explorer için Dealio araç çubuğu yüklemesiyle birlikte gelmektedir. Bu araç çubuğunun yüklenmesi kullancı tercihine göre yapılıp yapılmamaktadır.