Free Site Publisher 2.4.59

Free Site Publisher 2.4.59

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 49,472
  • DOSYA BOYUTU 0.85 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Site Publisher

Site Publisher isimli bu kullanıcı dostu program web sitesi sahipleri tarafından edinilmesi gereken araçlar arasında yer alıyor.

Site Publisher sayesinde web sitenizi bundan böyle rahatlıkla nette yayınlayabilirsiniz. Program her ne kadar Ftpy yazılımı gibi gözüksede ftp programlarının yaptığı işten daha fazlasını yapıyor. Programın en iyi yönlerinden bir tanesi kullanıcı dostu bir arayüze ev sahipliği yapması.

İşlevsel özelliklerin organize bir şekilde sunulduğu bu arayüzü tüm kullanıcılar problemsiz bir şekilde kullanabilir. Bu programı kullanarak farklı siteleri kolayca yönetebilir ve yönettiğiniz her site için ayrı profiller oluşturarak bu profilleri benzer bir yapıda çalışacak şekilde ayarlayabilirsiniz.

Programı kullanarak profil oluşturmak sadece birkaç dakika alıyor. Daha sonra program otomatik olarak çalışarak dizin yapılarını otomatik olarak oluşturabilirsiniz. Sistem tepsisinde çalışan program SOCKS5, vekil sunucu ve güvenlik duvarı desteği de sunuyor. Türkçe dil desteği de sunan Site Publisher genel olarak kolay kullanım özellikleri ve işlevsel arayüzüyle öne çıkıyor.