Galatasaraylı Felipo Melo'nun Android Oyunu Çıktı!

Galatasaraylı futbolcu Felipo Melo için çıkarılan yeni Android oyunu Felipo Melo Z ile Android cihazlarınız üzerinde eğlenin.

Galatasaraylı Felipo Melo'nun Android Oyunu Çıktı!

Galatasaray takımının maskotu haline gelen sempatik futbolcu Felipe Melo'nun Android oyunu Google Play Store üzerinde yerini aldı. Fakat herkesin yanılmasına sebep olan oyun bir futbol oyunu değil, kule savunma oyunu.

Özellikle Galatasaray'lı taraftarların ilgisini çekecek olan Felipe Melo Z oyununun içerisinde 4 farklı tip kule, size saldıracak olan 4 farklı tür zombi ve 2 farklı özel saldırı bulunuyor.

Dalgalar halinde gelen zombileri durdurmanız gereken oyunda, savunma kulelerinizi sürekli güçlendirip daha iyi savunma yapmanız gerekiyor. Futbol topu fırlatarak zombileri püskürteceğiniz oyunun oynanışı ve grafikleri oldukça başarılı.

Oyunun en önemli özelliği ise bölümleri geçtikten sonra Melo'nun yeşil sahalarda yaptığı gol sevinçlerini yapabiliyor olmanız.

En kötü yanı ise ücretli olması. 2.97 TL olarak uygulama marketine sürülen oyunu oynamak için satın almanız gerekiyor. Fakat bu denli özenli hazırlanan bir oyun için fiyatının çok uygun olduğunu söyleyebilirim.

Eğer Melo'yu ve strateji oyunları oynamayı seviyorsanız aşağıdaki linki kullanarak oyunu Android telefon ve tabletlerinize indirebilirsiniz.

Artık Facebook Hesabınız Olmadan da Messenger'ı Kullanabileceksiniz

YORUMLAR