General Mobile GM5 Plus MWC 2016'da Görücüye Çıkacak

General Mobile GM5 Plus, MWC 2016 kapsamında görücüye çıkmaya hazırlanıyor.

General Mobile GM5 Plus MWC 2016'da Görücüye Çıkacak

Türkiye'nin çok satan akıllı telefon markalarından biri olan ABD patentli Türk firması General Mobile, GM5 Plus modelini MWC 2016'da resmi olarak tanıtacak.

Geçtiğimiz yıl Android One platformunda ülkemizi temsil eden modeli General Mobile 4G ile iyi bir satış grafiği yakalayan üretici, yeni bir modelini daha duyurdu. Android One platformuna dahil olacak olan yeni model GM5 Plus adını alacak ve 21 Şubat'ta Barselona'da yapılacak olan MWC 2016'da tanıtılacak. Bildiğiniz gibi Android One platformu cihazlar neredeyse Nexus'larla aynı anda güncelleme alıyorlar. Bu nedenle şirket GM5 Plus ile "Andorid'de her zaman en iyisi!" sloganıyla yoluna devam ediyor.

General Mobile'ın orta-üst sınıf kategorisine dahil olacak telefonu, diğer cihazlar gibi fiyat/performans açısından kullanıcılarını tatmin edecek özelliklere sahip. 5.5 inç Full HD ekranı bulunan telefon 401 PPI piksel yoğunluğuyla kullanıcılarına keskin bir görüntü sağlayacak. Snapdragon 617'den gücünü alan cihaz. 4.5G teknolojisini de destekleyecek. Güçlü bir ön kameraya sahip olması beklenen cihaz Android 6.0.1 sürümü ile karşımıza çıkacak. Telefon hakkındaki detaylar şimdilik bu kadar. 

MWC 2016'da sayılı günler kaldı ve haberlerde yavaş yavaş gelmeye başladı. Tüm gelişmeleri Tamindir web sitesi ve sosyal medya adresleri üzerinden takip edebilirsiniz. Takipte kalın.

YORUMLAR