GOM Player

GOM Player

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 4,903,745
  • DOSYA BOYUTU 26 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici GOM & Company

GOM Player İndir: Popüler video ve medya dosyalarının tamamını bilgisayarlarınız üzerinde oynatabileceğiniz ücretsiz bir medya oynatıcısıdır.

GOM Player indirerek bilgisayarınızda sabit disklerinizdeki tüm video ve ses dosyalarını kolayca oynatabileceğiniz gelişmiş ücretsiz bir medya oynatıcısına sahip olursunuz. Piyasada yer alan tüm popüler ses ve video dosyası uzantılarını destekleyen ve sorunsuz bir şekilde oynatan GOM Player içerisinde yer alan yerleşik codec motoru sayesinde, kullanıcıların ekstradan bir codec paketi indirmelerine gerek kalmaz. Hem mobil hem de bilgisayar platformunda ücretsiz olarak indirilip kullanılabilen GOM Player oldukça başarılı bir multimedya uygulaması olarak adından söz ettiriyor. Yıllardır düzenli güncellemeler ile daha işlevsel özelliklere erişen medya oynatıcısı günümüzde milyonlarca kullanıcıya sahip.

GOM Player Özellikleri

  • Ücretsiz kullanım,
  • Basit ve sade,
  • AVI, MPEG, DAT, WMV, ASF, ASX, MP4, MKV gibi pek çok multimedya dosya türünü destekler,
  • Altyazı seçenekleri,
  • Düzenli güncellemeler,
  • Windows, Android ve iOS sürümler,

GOM Player İndir: Türkçe En İyi Medya Oynatıcı

Oldukça kolay bir kurulum aşamasının ardından, varsayılan medya oynatıcı olarak GOM Player'ı kullanıp isteyip istemedikleri kullanıcılara sorulur ve ayrıca GOM Player yardımıyla oynatmak istediğiniz dosyaları seçme şansı da size sunulur. Kısa sürede tamamlanan kurulum işleminin ardından programı ilk kez çalıştırdığınız zaman, karşınıza gelen medya performansınızı artırmaya yönelik olarak hazırlanan yapılandırma ayarlarını bir sefere mahsus belirlemeniz gerekiyor.

Programı ilk kez kullanıyor bile olsanız, sahip olduğu kullanıcı dostu ve kolay anlaşılır arayüzü sayesinde hiçbir zorluk çekmeyeceğinizi söyleyebilirim. Zaten daha önce bir medya oynatıcı kullandıysanız, GOM Player'ın arayüzüne de çok çabuk alışacaksınız.

GOM Player'ın kullanıcı arayüzü üzerine sağ klik tıklayarak açacağınız menü yardımıyla programın sahip olduğu birçok fonksiyona ve işleve doğrudan ulaşabilirsiniz. Ayrıca medya oynatıcının alt bölümünde yer alan kontrol düğmeleri yardımıyla ses ve video dosyalarınızı kolayca yönetebilirsiniz. Tüm bunların dışında GOM Player'ın kullanıcılara sunduğu bir güzel özellik de tema desteğidir. Bu sayede medya oynatıcınızı istediğiniz şekilde özelleştirebilir ve GOM Player'ı en beğendiğiniz temayı seçerek kullanabilirsiniz.

Testlerim sırasında herhangi bir donma, takılma veya çökme gibi bir sorunla karşılaşmadığım GOM Player, tüm medya formatlarını sorunsuz şekilde oynatıyor ve oynatma işlemleri sırasında bilgisayarın genel performansını kesinlikle etkilemeden çalışıyor. AVI, MPEG, DAT, WMV, ASF, ASX, MP4, MKV gibi medya formatlarının tamamını ve çok daha fazlasını destekleyen program, ayrıca gelişmiş bir altyazı desteğine de sahiptir.

SMI, SRT, RT, SUB ve daha birçok altyazı formatını sorunsuz şekilde çalıştıran program, altyazıları istediğiniz şekilde özelleştirmenize de olanak sağlamaktadır. Öyle ki videolarınız ve altyazılarınız arasında herhangi bir senkron kayması varsa, bunu bile GOM Player ile basit bir şekilde çözebilirsiniz.

Kendi çalma listelerinizi hazırlayabileceğiniz, altyazılarınızı istediğiniz gibi özelleştirebileceğiniz, ekolayzır ayarlarını yapabileceğiniz, video ayarlarını özelleştirebileceğiniz ve çok daha fazlasına sahip olabileceğiniz ücretsiz ve güçlü bir medya oynatıcıya ihtiyaç duyuyorsanız GOM Player'ı mutlaka denemelisiniz.

ARTILAR

Gelişmiş altyazı seçeneği

Codec arama seçenekleri

Codecler dahil geliyor

Skin (Kaplama) desteği