Google Glass 2 Netlik Kazanıyor

Google Glass 2 gelen sızıntılarla gün yüzüne çıktı.

Google Glass 2 Netlik Kazanıyor

İlk sürümüyle beklediği ilgiyi göremeyen Google Glass, 2.0 sürümüyle küllerinden yeniden doğacak. İşte Google Glass 2.0'ın görüntüleri ve özellikleri.

Google Glass ilk kez ortaya çıktığında bir çok kesimde heyecan yaratmıştı. Ancak zamanın teknoloji yetersizliği gibi teknik konular yüzünden son kullanıcıya yönelik bir ürün haline getirilememişti. Geçtiğimiz aylarda Google Glass 2.0 Küllerinden Yeniden Doğuyor haberiyle Google Glass'ın 2.0 sürümü geleceğini duyurmuştuk. Şimdi ise sızan haberler ve görüntüler Glass 2'nin kesinleştiğini kanıtlar nitelikte.

Sızan haberlere göre, yepyeni bir tasarıma sahip olacak olan Google Glass 2 tasarımıyla dikkat çekiyor. Katlanabilir bir yapıya sahip olacak olan Glass 2, bu sayede taşınabilmesi ve kullanımı rahat bir hale gelecek. Şeffaf görüntüleme sistemi ise bu sefer daha büyük olacak şekilde ayarlanmış. İntel Atom işlemciden gücünü alacak olan Glass 2, 5 GHz Wİ-Fİ desteğine sahip olacak. Şu an gelen son bilgiler ise Glass 2'nin hem gündelik hayat hemde iş hayatı olmak üzere iki farklı sürümü üzerinde çalışıldığı yönünde. Glass 2'ye ait görüntüleri ise aşağıda görebilirsiniz.

Google Glass’da İkinci Raunt Glass 2.0’la Başlıyor

YORUMLAR