Google Pixel En Hızlı Android Telefon Olacak

Google'ın yeni telefon serisi Pixel için heyecan verici iddialar ortaya atıldı. İşte o söylentiler:

Google Pixel En Hızlı Android Telefon Olacak

Bu sene çıkması beklenen bütün amiral gemileri piyasaya sürüldü. Fakat Google, henüz yeni nesil telefonunu bizlere sunmuş değil. Google Pixel ismini alması beklenen bu telefona dair ortaya atılan yeni iddialar ise herkesi heyecanlandıracak cinsten çünkü Google Pixel en hızlı Android telefon olacak iddiaları ortaya atılıyor.

Google uzun süredir farklı markalara ürettirdiği Nexus marka telefonlarla piyasadaki yerini alıyor. Motorola, LG ve en son HTC ile anlaşmalar yaparak, telefon piyasasna giren şirketin, HTC ile birlikte Sailfish ve Marlin isimli iki cihaz üzerinde çalıştığı uzun süredir konuşuluyor.  Kod adlarından ziyade Google Pixel ve Google Pixel XL olarak isimlendirilecekleri söylenen telefonlar için ortaya çıkan yeni iddia ise bekleyenlerini heyecanlandırmaya yetiyor.

Android telefonlara dair önemli yayınlar yapan internet sitelerinden bir tanesi olan AndroidPolice'in yazarlarından David Ruddock, Twitter adresi üzerinden Pixel ve Pixel XL için önemli ayrıntılar verdi. Bunlardan ilki; ABD'de Snapdragon 821 işlemcisiyle piyasaya sürülecek ilk telefonun Google Pixel ve Google Pixel XL olacağını söylemesiydi. Ruddock, böylesine bir işlemci ile güçlendirilmiş olan telefonların, Google üretimi olmasının avantajlarını da kullanarak, en hızlı Android telefonlar olacağını da iddia etti.

Nexus serisinden sonra ürettiği telefonlara daha çok önem vereceğinin altını çizen Google, Pixel serisiyle birlikte sadece bu telefonlara özel üretimler de yapmayı planlıyor. Google Pixel satın alan kullanıcıların bu telefonlara özel uygulamalar ve yazılımlar görmesinin yüksek ihtimalli olduğu konuşuluyor. Ayrıca Google'ın Android üzerinde yapacağı bazı özel ayarlamalarla, telefonun hızını da arttıracağı yine söylenenler arasında kendisine yer buluyor.

Ayrıca Pixel'in görüşüne dair detayları da hemen almanız mümkün. Google'ın Nexus telefonlar için ürettiği "launcher" artık Google Pixel Launcher olarak adlandırılıyor ve muhtemelen yeni telefonlarda kullanılacak ara yüzün ilk ipuçlarını da veriyor. 

Google’ın Pixel ve Pixel XL Telefonlarının Fiyatı ve Çıkış Tarihi

HTC Nexus 2016 Marlin Kullanıcı Arayüzü Sürprizlerle Dolu

HTC Nexus Marlin'in Render Görüntüleri Sızdırıldı

Google ve HTC Ortalığıyla Geliştirilen Nexus Sailfish Görüntüleri Sızdı

YORUMLAR