10 Milyon Samsung Galaxy S4 Gönderildi

Samsung Galaxy S4 daha çıkışının üzerinden bir ay geçmesine rağmen tam 10 milyon adet distribütörlere gönderildi.

10 Milyon Samsung Galaxy S4 Gönderildi

Samsung Galaxy S4'ün popülerliği durdurulamayacak gibi görünüyor ve cihazın lansmanında tasarımından dolayı gelen şikayetlere rağmen şimdiden Galaxy S3'ün rekorlarını kıran Galaxy S4 çıkışından itibaren tam 10 milyon adet olarak satış noktalarına gönderilmiş durumda ve bir aydan kısa sürede bunu gerçekleştirebilmesi Samsung için bir rekor.

Galaxy S3 bu rakama 50 günde ulaşabilmişti ve Galaxy S4 bunun yarısı sürede önceki modelin rekorunu kırdı. Her yeni Galaxy S ve Note serisinde daha hızlı ve daha fazla yaşanan satışlar Samsung'un doğru bir akıllı telefon stratejisi güttüğünün büyük bir işareti. Elde edilen istatistiklere göre dünyada her bir saniyede dört tane Galaxy S4 satılıyor.

Cihaza olan bu yüksek talep neticesinde Samsung, daha fazla renk seçeneğini de piyasaya sürmeye ve kullanıcılara çeşitlilik sunmaya da hazırlanıyor. Bu noktada dikkat edilmesi gereken, gönderilen bu 10 milyon Galaxy S4'ün henüz hepsinin satılmamış olabileceği zira distribütör ve operatörlere gönderilen bu Galaxy S4'ler daha sonra kullanıcılara ulaşıyor.

Bir kaç ay sonra cihazın 100 milyon satışa ulaşıp ulaşamayacağına dair beklentiler ise şekillenmeye başladı. ABD'deki Verizon gibi dünyadaki bazı operatörlerin de kendi Galaxy S4 modellerini yeni yeni satmaya başlayacakları dikkate alındığında satışlarda daha da büyük yükselmelerin gerçekleşmesi bekleniyor.

Android için Google Drive uygulamasında büyük yenilikler

YORUMLAR