10 Milyonun Üzerinde Sony PlayStation 4 Satışı Yapıldı

Sony PlayStation 4, XBox One ile büyük bir yarış içinde olmalarına rağmen istatistikler, durumun böyle olmadığını gösteriyor. Sony, Köln de gerçekleşen Gamescom Fuarı'nda yaptığı açıklamada PlayStation 4'ün satış rakamlarına da yer verdi. Açıklama, Sony

10 Milyonun Üzerinde Sony PlayStation 4 Satışı Yapıldı

Sony PlayStation 4, XBox One ile büyük bir yarış içinde olmalarına rağmen istatistikler, durumun böyle olmadığını gösteriyor. Sony, Köln de gerçekleşen Gamescom Fuarı'nda yaptığı açıklamada PlayStation 4'ün satış rakamlarına da yer verdi. Açıklama, Sony PlayStation 4'ün XBox One'dan çok daha fazla sattığını açıkça ifade ediyor.

Sony tarafından yapılan açıklamada PlayStation 4'ün 10 Milyonun üzerinde satıldığı belirtildi. Geçtiğimiz Nisan ayında da 7 Milyonun üzerinde satışın yapıldığı açıklanmıştı. Yapılan açıklamaların da gösterdiği üzere Sony PlayStation 4, her ay ortalama 750 bin kadar satılıyor.

Sonuç olarak, yapılan açıklamalar Sony PlayStation 4'ün Xbox One'dan çok daha fazla satıldığını gösteriyor. Ancak XBox One biraz daha geç piyasaya çıktığı için henüz tam bir karşılaştırmanın mümkün olmadığını görüyoruz.

Ancak genel olarak PlayStation 4 yılların getirdiği Sony deneyimi ve başarısı, yüksek performans ve dik konumda kullanım özellikleri ile XBox One'ın çok daha önünde yer alıyor. Bu durum XBox One'ın geç satışa çıkmasına rağmen Sony PlayStation 4 kadar satılamayacağını öngörmemize neden olmakta.

Sony, Playstation 4 için 2.0 Güncellemesini Duyurdu

Sony PlayStation TV'nin Çıkış Tarihi Açıklandı

YORUMLAR