11 Şubat Türkiye Koronavirüs Tablosu ve İllere Göre Aşı Tablosu

11 Şubat Türkiye koronavirüs tablosu açıklandı. 11 Şubat Türkiye koronavirüs vaka sayısı kaç oldu? İllere göre aşı tablosu ve vaka sayısı haberimizde.

4-eylul-turkiye-koronavirus-tablosu

11 Şubat Türkiye koronavirüs tablosu duyuruldu. 11 Şubat vaka sayısı kaç oldu? 11 Şubat Türkiye koronavirüs can kaybı kaç? Çin'de başlayan koronavirüs salgını dünya genelinde yayılmaya devam ediyor. İllere göre aşı tablosu ve vaka sayısı açıklandı.

11 Şubat Türkiye Koronavirüs Tablosu

Son 24 saatte 130.313 test yapıldığı paylaşıldı. 7.590 yeni vaka olduğu ve 660 hasta olduğu duyuruldu. Bugün 94 kişi hayatını kaybetti ve 7.811 kişi iyileşti.

11 Şubat Aşı Tablosu

Hemen aşağıdan bugün hangi ilde ne kadar aşı yapılmış öğrenebilirsiniz.

11-subat-asi-tablosu

Bir Adam İnterneti Yavaş Diye Gazeteye İlan Verdi
İNTERNET

Bir Adam İnterneti Yavaş Diye Gazeteye İlan Verdi

İnternetin yavaş olması hiç çekilebilir bir durum değil malesef. Amerika'nın Kaliforniya eyaletinde yaşayan 90 yaşındaki bir adam da internet hızının yavaş olması nedeniyle bir sürü şikayet oluşturduğunu ancak cevap alamadığını belirtti ve son çareyi gazeteye ilan vermekte buldu.

Koronavirüs salgınında ateş, vücut ağrıları ve boğaz ağrısı en yaygın belirtiler arasında yer almakta. Çok sayıda koronavirüs hastasında kuru öksürük görülüyor. Koronavirüs yakın temas ile insanlardan insanlara geçmekte. Virüsten korunmak için insanlarla yakın temasta bulunmamanız ve ellerinizi sık sık yıkamanız önerilmekte. Öksürürken ve hapşururken ağzınızı / burnunuzu kapatmayı unutmayın.

Telegram kanalımıza katılarak hem sorular sorabilir hem de teknolojik ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Telegram kanalımıza burada yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

TDK'ye En Çok Gelen Türkçe Astronot İsim Önerileri!
İNTERNET

TDK'ye En Çok Gelen Türkçe Astronot İsim Önerileri!

Türk Dil Kurumuna (TDK) en çok gelen Türkçe astronot isim önerileri açıklandı. TDK Başkanı Gürer Gülsevin, konuya ilişkin oldukça önemli açıklamalarda bulundu.

Hemen aşağıdan Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen Hayat Eve Sığar uygulamasını cihazınıza indirebilir ve son duruma bakabilirsiniz. Hayat Eve Sığar uygulamasında koronavirüs haritası yer alıyor. Bu haritada üzerinden nerelerde koronavirüs var olduğu bölgelerin ne kadar derecede riskli olduğu görülüyor. Aynı zaman HES kodu işlemleri de uygulama üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

YORUMLAR