13 Kasım Türkiye Koronavirüs Tablosu, 13 Kasım Hasta Sayısı Kaç Oldu?

13 Kasım Türkiye koronavirüs tablosu açıklandı. 13 Kasım Türkiye koronavirüs hasta sayısı kaç oldu? Detaylar haberimizde.

10-eylul-turkiye-koronavirus-tablosu

Çin'de başlayan koronavirüs salgını dünya genelinde yayılmaya devam ediyor. 13 Kasım Türkiye koronavirüs hasta sayısı kaç oldu? 13 Kasım Türkiye koronavirüs can kaybı kaç? 13 Kasım Türkiye koronavirüs tablosu duyuruldu. İşte 13 Kasım Türkiye koronavirüs tablosu.

Bakan Koca'dan Umutlandıran Açıklama: Yakın Zamanda Hayatımızdan Çıkmış Olacak
Bilim

Bakan Koca'dan Umutlandıran Açıklama: Yakın Zamanda Hayatımızdan Çıkmış Olacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından Twitter üzerinden yapılan açıklama sevindirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, maske hakkında umut veren bir açıklama yaptı.

13 Kasım Türkiye Koronavirüs Tablosu

Son 24 saatte 149.942 test yapıldığı ve 3.045 yeni hasta olduğu duyuruldu. Bugün 93 kişi hayatını kaybetti ve 2.010 kişi iyileşti.

13 Kasım Türkiye Koronavirüs Toplam Hasta Sayısı ve Can Kaybı

13 Kasım itibari ile son açıklanan verilere göre, Türkiye'de toplam hasta sayısı 407.939 oldu. Toplam hayatını kaybedenlerin sayısı ise 11.326'e yükseldi.

Toplam ağır hasta sayısının 3.356 olduğu duyuruldu. Toplam iyileşen hasta sayısı 348.804 olarak açıklandı.

Hemen aşağıdan paylaşılan tabloya bakabilirsiniz.

Semptom Göstermeyen Temaslı Kişilere Test Yapılmayacak!
Bilim

Semptom Göstermeyen Temaslı Kişilere Test Yapılmayacak!

Sağlık Bakanlığı koronavirüs ile mücadelede yeni bir karar aldı. T24'ün aktardığı habere göre, bakanlık 81 ilin sağlık müdürlüğüne gönderdiği genelge ile yeni bir karar aldığını duyurdu.

Koronavirüs yakın temas ile insanlardan insanlara geçmekte. Virüsten korunmak için insanlarla yakın temasta bulunmamanız ve ellerinizi sık sık yıkamanız önerilmekte. Öksürürken ve hapşururken ağzınızı / burnunuzu kapatmayı unutmayın. Doktorlar aşı için çalışmalarına devam etmekte.

Aşağıda yer alan bağlantıdan Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen Hayat Eve Sığar uygulamasını cihazınıza indirebilirsiniz.

Telegram kanalımıza katılarak hem sorular sorabilir hem de teknolojik ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Telegram kanalımıza burada yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR