14 Kasım Türkiye Koronavirüs Tablosu, 14 Kasım Hasta Sayısı Kaç Oldu?

14 Kasım Türkiye koronavirüs tablosu açıklandı. 14 Kasım Türkiye koronavirüs hasta sayısı kaç oldu? Detaylar haberimizde.

31-temmuz-turkiye-koronavirus-tablosu

Çin'de başlayan koronavirüs salgını dünya genelinde yayılmaya devam ediyor. 14 Kasım Türkiye koronavirüs hasta sayısı kaç oldu? 14 Kasım Türkiye koronavirüs can kaybı kaç? 14 Kasım Türkiye koronavirüs tablosu duyuruldu. İşte 14 Kasım Türkiye koronavirüs tablosu.

DSÖ Ses Kayıtları Sızdırıldı! İşte Endişe Veren Kayıtlar
İNTERNET

DSÖ Ses Kayıtları Sızdırıldı! İşte Endişe Veren Kayıtlar

DSÖ ses kayıtları sızdırıldı. Ortaya çıkan kayıtlar endişe verdi. Kurum içi toplantıların ses kayıtlarına göre Dünya Sağlık Örgütü, salgının başından beri ülkelerin yeni tip koronavirüs ile ilgili yanlış potikaları nedeni ile küresel bir felakete gidildiğine ilişkin birtakım tespitlerde bulunmuş.

14 Kasım Türkiye Koronavirüs Tablosu

Son 24 saatte 150.141 test yapıldığı ve 3.116 yeni hasta olduğu duyuruldu. Bugün 92 kişi hayatını kaybetti ve 2.298 kişi iyileşti.

14 Kasım Türkiye Koronavirüs Toplam Hasta Sayısı ve Can Kaybı

14 Kasım itibari ile son açıklanan verilere göre, Türkiye'de toplam hasta sayısı 411.055 oldu. Toplam hayatını kaybedenlerin sayısı ise 11.418'e yükseldi.

Toplam ağır hasta sayısının 3.423 olduğu duyuruldu. Toplam iyileşen hasta sayısı 351.102 olarak açıklandı.

Hemen aşağıdan paylaşılan tabloya bakabilirsiniz.

Prof. Dr. Akova Açıkladı: Koronavirüs Aşısı Salgını Bitirecek mi?
Bilim

Prof. Dr. Akova Açıkladı: Koronavirüs Aşısı Salgını Bitirecek mi?

Çok sayıda ilaç firması tarafından COVID-19 aşısı üzerinde çalışılıyor. Peki, yeni tip koronavirüs aşısı salgını biterecek mi? Haceteppe Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof.

Koronavirüs yakın temas ile insanlardan insanlara geçmekte. Virüsten korunmak için insanlarla yakın temasta bulunmamanız ve ellerinizi sık sık yıkamanız önerilmekte. Öksürürken ve hapşururken ağzınızı / burnunuzu kapatmayı unutmayın. Doktorlar aşı için çalışmalarına devam etmekte.

Aşağıda yer alan bağlantıdan Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen Hayat Eve Sığar uygulamasını cihazınıza indirebilirsiniz.

Telegram kanalımıza katılarak hem sorular sorabilir hem de teknolojik ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Telegram kanalımıza burada yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR