15 Ocak Türkiye Koronavirüs Tablosu, 15 Ocak Vaka Sayısı Kaç?

15 Ocak Türkiye koronavirüs tablosu açıklandı. 15 Ocak Türkiye koronavirüs vaka sayısı kaç oldu? Detaylar haberimizde.

5-eylul-turkiye-koronavirus-tablosu

15 Ocak Türkiye koronavirüs tablosu duyuruldu. 15 Ocak vaka sayısı kaç oldu? 15 Ocak Türkiye koronavirüs can kaybı kaç? Çin'de başlayan koronavirüs salgını dünya genelinde yayılmaya devam ediyor.

15 Ocak Türkiye Koronavirüs Tablosu

Son 24 saatte 167.211 test yapıldığı paylaşıldı. 8.314 yeni vaka olduğu ve 921 hasta olduğu duyuruldu. Bugün 169 kişi hayatını kaybetti ve 9.109 kişi iyileşti.

15 Ocak Türkiye Koronavirüs Toplam Hasta Sayısı ve Can Kaybı

15 Ocak itibari ile son açıklanan verilere göre, Türkiye'de toplam vaka sayısı 2.373.115 oldu. Toplam hayatını kaybedenlerin sayısı ise 23.664'e yükseldi.

Toplam ağır hasta sayısının 2.311 olduğu duyuruldu. Toplam iyileşen hasta sayısı 2.246.047 olarak açıklandı.

Hemen aşağıdan paylaşılan tabloya bakabilirsiniz.

Koronavirüs Aşısında Yan Etkilerle Karşılaşıldığında Yapılacaklar
Bilim

Koronavirüs Aşısında Yan Etkilerle Karşılaşıldığında Yapılacaklar

Koronavirüs aşısında yan etkilerle karşılaşıldığında yapılacaklar belli oldu. Koronavirüs aşısında yan etkilerle karşılaşıldığında ne yapılacak? Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı tarafından bu konu hakkında açıklama geldi.

Koronavirüs salgınında ateş, vücut ağrıları ve boğaz ağrısı en yaygın belirtiler arasında yer almakta. Çok sayıda koronavirüs hastasında kuru öksürük görülüyor. Koronavirüs yakın temas ile insanlardan insanlara geçmekte. Virüsten korunmak için insanlarla yakın temasta bulunmamanız ve ellerinizi sık sık yıkamanız önerilmekte. Öksürürken ve hapşururken ağzınızı / burnunuzu kapatmayı unutmayın.

Telegram kanalımıza katılarak hem sorular sorabilir hem de teknolojik ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Telegram kanalımıza burada yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Hemen aşağıdan Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen Hayat Eve Sığar uygulamasını cihazınıza indirebilir ve son duruma bakabilirsiniz. Hayat Eve Sığar uygulamasında koronavirüs haritası yer alıyor. Bu haritada üzerinden nerelerde koronavirüs var olduğu bölgelerin ne kadar derecede riskli olduğu görülüyor. Aynı zaman HES kodu işlemleri de uygulama üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

BioNTech Aşısı Mutasyona Uğrayan Koronavirüse Karşı Etkili mi?

BioNTech aşısı mutasyona uğrayan koronavirüse karşı etkili mi? Prof. Dr. Uğur Şahin, tüm dünyanın merak ettiği soruyu yanıtladı. 

Prof. Dr. Şahin, ABD merkezli ilaç firması Pfizer ile birlikte geliştirdikleri aşının mutasyona uğrayan COVID-19’a karşı da koruma sağlayacağına inandığını belirtti. Geliştirdikleri aşının mutasyonlu virüs üzerindeki etkisi ile ilgili önemli bilgiler paylaşan Prof. Dr. Şahin, yaptığı açıklamada, "Aşıyı mutasyona uğramış yaklaşık 20 virüs varyasyonu üzerinde test ettik. Aşının sağladığı bağışıklık tepkisi, her virüs varyasyonunu etkisiz hale getirdi" ifadelerini kullandı.

Koronavirüs Aşısı Olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’da Yan Etki Oldu mu?
Bilim

Koronavirüs Aşısı Olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’da Yan Etki Oldu mu?

Koronavirüs aşısı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, herhangi bir yan etkinin meydana gelip gelmediği ile ilgili oldukça önemli bir açıklama yaptı.

YORUMLAR