16 Kasım Türkiye Koronavirüs Tablosu, 16 Kasım Hasta Sayısı Kaç Oldu?

16 Kasım Türkiye koronavirüs tablosu açıklandı. 16 Kasım Türkiye koronavirüs hasta sayısı kaç oldu? Detaylar haberimizde.

6-agustos-turkiye-koronavirus-tablosu

Çin'de başlayan koronavirüs salgını dünya genelinde yayılmaya devam ediyor. 16 Kasım Türkiye koronavirüs hasta sayısı kaç oldu? 16 Kasım Türkiye koronavirüs can kaybı kaç? 16 Kasım Türkiye koronavirüs tablosu duyuruldu. İşte 16 Kasım Türkiye koronavirüs tablosu.

Moderna'nın Koronavirüs Aşısı Yüzde 94,5 Etkili! İşte Bilmeniz Gerekenler
Bilim

Moderna'nın Koronavirüs Aşısı Yüzde 94,5 Etkili! İşte Bilmeniz Gerekenler

Koronavirüs salgını yayılmaya devam ediyor ve aşı çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor. Moderna'nın koronavirüs aşısının ne kadar etkili olduğu açıklandı.

16 Kasım Türkiye Koronavirüs Tablosu

Son 24 saatte 151.516 test yapıldığı ve 3.316 yeni hasta olduğu duyuruldu. Bugün 94 kişi hayatını kaybetti ve 2.712 kişi iyileşti.

16 Kasım Türkiye Koronavirüs Toplam Hasta Sayısı ve Can Kaybı

16 Kasım itibari ile son açıklanan verilere göre, Türkiye'de toplam hasta sayısı 417.594 oldu. Toplam hayatını kaybedenlerin sayısı ise 11.601'e yükseldi.

Toplam ağır hasta sayısının 3.610 olduğu duyuruldu. Toplam iyileşen hasta sayısı 356.375 olarak açıklandı.

Hemen aşağıdan paylaşılan tabloya bakabilirsiniz.

16-kasim-turkiye-koronavirus-toplam-hasta-sayisi-ve-can-kaybi2

Normal Hayata Ne Zaman Döneceğiz? Aşıyı Bulan Prof. Dr. Uğur Şahin Açıkladı
Bilim

Normal Hayata Ne Zaman Döneceğiz? Aşıyı Bulan Prof. Dr. Uğur Şahin Açıkladı

Potansiyel koronavirüs aşısını üreten BioNTech'in kurucularından Prof. Dr. Uğur Şahin normal hayata ne zaman döneceğiz sorusuna yanıt verdi.

Koronavirüs yakın temas ile insanlardan insanlara geçmekte. Virüsten korunmak için insanlarla yakın temasta bulunmamanız ve ellerinizi sık sık yıkamanız önerilmekte. Öksürürken ve hapşururken ağzınızı / burnunuzu kapatmayı unutmayın. Doktorlar aşı için çalışmalarına devam etmekte.

Aşağıda yer alan bağlantıdan Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen Hayat Eve Sığar uygulamasını cihazınıza indirebilirsiniz.

Telegram kanalımıza katılarak hem sorular sorabilir hem de teknolojik ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Telegram kanalımıza burada yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR