17 Nisan 2021 Türkiye Koronavirüs Tablosu ve İllere Göre Aşı Tablosu

17 Nisan Türkiye koronavirüs tablosu açıklandı. 17 Nisan Türkiye koronavirüs vaka sayısı kaç oldu? İllere göre aşı tablosu ve vaka sayısı haberimizde.

17 Nisan Türkiye koronavirüs tablosu duyuruldu. 17 Nisan vaka sayısı kaç oldu? 16 NisanTürkiye koronavirüs can kaybı kaç? Çin'de başlayan koronavirüs salgını dünya genelinde yayılmaya devam ediyor. İllere göre aşı tablosu ve vaka sayısı açıklandı.

17 Nisan Türkiye Koronavirüs Tablosu

17 nisan 2021 koronavirüs tablosu

Yapı Kredi Çalışanı, Müşterilerin Bilgilerini Sattı
İNTERNET

Yapı Kredi Çalışanı, Müşterilerin Bilgilerini Sattı

Yapı Kredi çalışanı müşterilerin bilgilerini sattı. Yapı Kredi Bankası'nda çalışan bir kişi tahmini 2484 kişinin bilgilerini 3.

17 Nisan Aşı Tablosu

Hemen aşağıdan bugün hangi ilde ne kadar aşı yapılmış öğrenebilirsiniz.

16-nisan-asi-tablosu

Pfizer CEO'sundan Aşı Açıklaması: 3. Doz Gerekebilir
Bilim

Pfizer CEO'sundan Aşı Açıklaması: 3. Doz Gerekebilir

Pfizer CEO'sundan koronavirüs aşısı açıklaması geldi. Koronavirüs salgını yayılmaya devam ederken aşılama çalışmaları da bir yandan sürüyor.

Koronavirüs salgınında ateş, vücut ağrıları ve boğaz ağrısı en yaygın belirtiler arasında yer almakta. Çok sayıda koronavirüs hastasında kuru öksürük görülüyor. Koronavirüs yakın temas ile insanlardan insanlara geçmekte. Virüsten korunmak için insanlarla yakın temasta bulunmamanız ve ellerinizi sık sık yıkamanız önerilmekte. Öksürürken ve hapşururken ağzınızı / burnunuzu kapatmayı unutmayın.

Telegram kanalımıza katılarak hem sorular sorabilir hem de teknolojik ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Telegram kanalımıza burada yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Hemen aşağıdan Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen Hayat Eve Sığar uygulamasını cihazınıza indirebilir ve son duruma bakabilirsiniz. Hayat Eve Sığar uygulamasında koronavirüs haritası yer alıyor. Bu haritada üzerinden nerelerde koronavirüs var olduğu bölgelerin ne kadar derecede riskli olduğu görülüyor. Aynı zaman HES kodu işlemleri de uygulama üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

YORUMLAR