2021'in En Çok Kazanan Uygulamaları Açıklandı

2021'in en çok kazanan uygulamaları paylaşıldı. Sensor Tower tarafından paylaşılan rapora göre Tinder, büyük bir başarının altına imza attı. İşte ayrıntılar!

2021'in en çok kazanan uygulamaları belli oldu. Sensor Tower tarafından paylaşılan rapora göre Avrupa bölgesinde yer alan kullanıcılar, geçtiğimiz yıl bir flört uygulaması için yüz milyonlarca dolar tutarında harcama yaptı. Paylaşılan listeye dair ayrıntılar haberimizde.

2021'in En Çok Kazanan Uygulamaları Listesi

  1. Tinder
  2. Disney+
  3. TikTok
  4. YouTube
  5. Google One
  6. Netflix
  7. DAZN
  8. Twitch
  9. Badoo
  10. Azar

AnTuTu Aralık 2021 En İyi Android Telefonları Açıkladı
MOBİL

AnTuTu Aralık 2021 En İyi Android Telefonları Açıkladı

Aralık 2021 en iyi Android telefonları neler? Akıllı telefon kullanıcı olarak Benchmark testleri ile yakından tanıdığımız AnTuTu tarafından geçtiğimiz ayın en iyi Android telefonları listelendi.

Sensor Tower, 2021 yılında Avrupa bölgesinde en çok hasılat elde eden uygulamaların yer aldığı bir rapor yayımladı. Yayımlanan rapora göre Tinder isimli flört uygulaması, geçtiğimiz yıl yaklaşık olarak 392 milyon dolar kazanç elde etti.

İkinci sırada Disney+ isimli popüler dijital yayın hizmeti yer aldı. Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), geçtiğimiz haftalarda dünya genelinde oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan dijital yayın platformuna 10 yıllık yayın lisansı vermişti.

İlk olarak 2016 yılında kullanıma sunulan ve kısa süre içerisinde dünyanın dört bir noktasında çok popüler olan sosyal medya hizmeti TikTok, paylaşılan listenin üçüncü sırasında yer aldı. Platform, emin adımlarla büyümeye devam ediyor.

Popüler video paylaşım hizmeti YouTube dördüncü sırada yer alırken Google One ise beşinci sırada konumlandı. Sahip olduğu başarılı yapımlar ile dikkat çeken Netflix isimli dijital yayın platformu, listenin altıncı sırasında bulunuyor.

Paylaşılan listenin yedinci sırasında spor içeriklerinin yer aldığı yayın platformu DAZN yer aldı. Tüm dünyada oldukça popüler olan canlı yayın hizmeti Twitch ise sekizinci sırada konumlandı. Twitch'i Badoo ve Azar isimli uygulamalar takip etti.

App Store’un En Çok Kazanan Uygulamaları

  1. Tinder
  2. YouTube
  3. Disney+
  4. Netflix
  5. TikTok
  6. Deezer
  7. DAZN
  8. YouTube Music
  9. LinkedIn
  10. Badoo

Google Play'in En Çok Kazanan Uygulamaları

  1. Google One
  2. TikTok
  3. Disney+
  4. Tinder
  5. Twitch
  6. DAZN
  7. Azar
  8. Bigo Live
  9. Microsoft OneDrive
  10. Duolingo

2021'in en çok kazanan uygulamaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR