2022'de Çıkacak Apple Cihazları ile İlgili Detaylar Belli Oldu

2022'de çıkacak Apple cihazları ile ilgili bazı önemli iddialar ortaya atıldı. İşte önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek cihazlara ilişkin merak edilen detaylar!

2022'de çıkacak Apple cihazları hakkında oldukça önemli bilgiler paylaşıldı. Peki, teknoloji devinin önümüzdeki yıl piyasaya süreceği ürünler hangi özelliklere sahip olacak? Ortaya çıkan bilgilere dair merak edilen ayrıntılar haberimizde.

2022'de Çıkacak Apple Cihazları Nasıl Olacak?

Önümüzdeki yıl satışa sunulacak Apple ürünleri ile ilgili bazı bilgiler ortaya çıktı. Bloomberg'den Mark Gurman tarafından aktarılan bilgilere göre Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji devinin yeni cihazları bazı önemli yenilikler sunabilir.

Google Pixel Watch Tasarımı Sızdırıldı
MOBİL

Google Pixel Watch Tasarımı Sızdırıldı

Google Pixel Watch tasarımı gün yüzüne çıktı. Sızdırılan görüntüler, yazılım devi tarafından piyasaya sürülecek akıllı saatin nasıl göründüğünü gözler önüne serdi.

Gurman, 2022 yılında satışa sunulacak iPad Pro modelinin kablosuz şarj ile geleceğini bir kez daha iddia etti. Raporlara göre 11 inçlik model aynı zamanda özel bir mini LED panele sahip olacak. Ek olarak, yeni tabletler bir MagSafe sistemi sunabilir ve ayrıca ters kablosuz şarjı da destekleyebilir.

ABD merkezli teknoloji devi Apple'In önümüzdeki yıl yeni iPad Air ve giriş seviyesi iPad modellerini de tanıtması bekleniyor. Şirket ayrıca 2022 yılında iPhone 14 serisinin yanı sıra 5G desteğine sahip iPhone SE 3 modelini satışa sunacak.

Üçüncü nesil iPhone SE modeli 2022 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sürülecek. Yeni iPhone SE modelinin, Apple'ın orta sınıf 5G akıllı telefon pazarında varlık göstermesine yardımcı olacak önemli bir araç olması bekleniyor.

iPhone SE 3 modelinin tasarımı hakkında çelişkili bilgiler bulunuyor. Bazı kaynaklar cihazın iPhone 8 benzeri bir tasarıma sahip olacağını iddia ederken bazıları ise iPhone XR modelinden ilham alacağını ileri sürdü.

Telefonun 4,7 inç ekran büyüklüğüne sahip olacağı söyleniyor. Çok sayıda akıllı telefon kullanıcısı tarafından merak içerisinde beklenen modelde A15 Bionic mi yoksa A14 işlemcisinin mi yer alacağı belli değil.

Gurman, Apple'ın yeni üst seviye iMac, M2 destekli MacBook Air, Mac Pro, Mac mini ve giriş seviyesi MacBook Pro modellerini tanıtacağını iddia etti. Bunların yanı sıra yeni AirPods Pro ve üç Apple Watch modelinin de piyasaya sürüleceği ileri sürüldü. Ek olarak, sporculara yönelik yeni bir Watch SE ve bir giyilebilir cihaz satışa sunulabilir.

2022'de çıkacak Apple cihazları hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından paylaşmayı unutmayın.

Apple iPhone 14 Serisi Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Apple iPhone 14 Serisi Özellikleri ve Fiyatı

Apple tarafından üretilen iPhone 14 serisi özellikleri ve fiyatı ile dikkat çekiyor. Peki, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max olmak üzere dört farklı modelden oluşan seri neler sunuyor? Bu rehberde söz konusu telefonlara dair merak edilen soruları cevaplayacağız.

YORUMLAR