37 Kilometre Yükseklikten Atlayışı Canlı İzleyin - (Tekrarını İzleyebilirsiniz)

Felix Baumgartner 37 kilometre yükseklikten serbest atlama yapacak ve ses hızını aşmaya çalışacak. Canlı yayını Tamindir'den izleyebilirsiniz.

37 Kilometre Yükseklikten Atlayışı Canlı İzleyin - (Tekrarını İzleyebilirsiniz)

Felix Baumgartner bugün yani 14.10.2012 tarihinde Türkiye saati ile 19:00'da tam 120.000 feet, yani 37 kilometre yükseklikten serbest atlayış yaparak ses hızının üzerine çıkmayı planlıyor.

43 yaşındaki sporcu atlayışı sırasında 40 saniye içerisinde ses hızına (1 Mach, 1100 km/sa) ulaşacak ve ardından 1.5 kilometre yükseklikteyken paraşütünü açarak inişe geçecek. Ancak paraşütünü güvenle açabilmesi için havada 275 km/sa hıza kadar kendini yavaşlatması gerekecek.

Üzerindeki özel astronot kıyafeti sayesinde basınç ve diğer zararlı etkenlerden korunacak olan Baumgartner, ses hızına olabildiğince çabuk ulaşmak zorunda çünkü atmosferin üst tabakasında az olan hava nedeniyle sürtünmesi oldukça düşükken yere yaklaştıkça karşılaştığı hava direnci artacak.

Atlayışı 19:00'da canlı olarak seyredebilmek için bu sayfamızı ziyaret edebilirsiniz, canlı yayın sırasında aşağıdaki video aktif olacaktır.

GÜNCELLEME:

ATLAYIŞ BAŞARIYLA SONA ERDİ, TEKRARINI AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Logitech G710+ Mekanik Oyuncu Klavyesi İncelememiz

YORUMLAR