4 Kasım Türkiye Koronavirüs Tablosu, 4 Kasım Hasta Sayısı Kaç Oldu?

4 Kasım Türkiye koronavirüs tablosu açıklandı. 4 Kasım Türkiye koronavirüs hasta sayısı kaç oldu? Detaylar haberimizde.

fahrettin-koca-koronavirus-asisi-cikis-tarihi

Çin'de başlayan koronavirüs salgını dünya genelinde yayılmaya devam ediyor. 4 Kasım Türkiye koronavirüs hasta sayısı kaç oldu? 4 Kasım Türkiye koronavirüs can kaybı kaç? 4 Kasım Türkiye koronavirüs tablosu duyuruldu. İşte 4 Kasım Türkiye koronavirüs tablosu.

BTK Tarafından Sosyal Medya Devlerine 10'ar Milyon TL Ceza Kesildi!
SOSYAL MEDYA

BTK Tarafından Sosyal Medya Devlerine 10'ar Milyon TL Ceza Kesildi!

Facebook, Twitter, TikTok gibi sosyal medya devlerine 10'ar milyon TL ceza kesildi. İşte detaylar. Sosyal Medya Devlerine 10'ar Milyon TL Ceza 1 Ekim 2020 tarihinde yürürlüğe giren sosyal medya yasası ile birlikte günlük erişimi 1 milyondan fazla olan yurt dışı kaynaklı sosyal ağ sağlayıcılarının Türkiye'de en az bir temsilci bulundurmaları, bu kişinin de iletişim bilgilerine doğrudan erişilebilecek şekilde internet sitesinde yer verilmesi gerekiyor.

4 Kasım Türkiye Koronavirüs Tablosu

Son 24 saatte 144.416 test yapıldığı ve 2.391 yeni hasta olduğu duyuruldu. Bugün 77 kişi hayatını kaybetti ve 1.841 kişi iyileşti.

4 Kasım Türkiye Koronavirüs Toplam Hasta Sayısı ve Can Kaybı

4 Kasım itibari ile son açıklanan verilere göre, Türkiye'de toplam hasta sayısı 384.509 oldu. Toplam hayatını kaybedenlerin sayısı ise 10.558'e yükseldi.

Toplam ağır hasta sayısının 2.464 olduğu duyuruldu. Toplam iyileşen hasta sayısı 330.665 olarak açıklandı.

Hemen aşağıdan paylaşılan tabloya bakabilirsiniz.

Tuvalet Sizi Öldürebilir! Araştırma Yapıldı: Sonuç Korkutucu
Bilim

Tuvalet Sizi Öldürebilir! Araştırma Yapıldı: Sonuç Korkutucu

Kimya şirketi Harpic klozet kapağının neden kapalı tutulması gerektiği ile ilgili bir araştırma yaptı. Aratırma sonuçlarına göre klozet kapağı açık bir şekilde sifon çekildiğinde ölüme kadar yol açan sorunlar ortaya çıkıyor.

Koronavirüs yakın temas ile insanlardan insanlara geçmekte. Virüsten korunmak için insanlarla yakın temasta bulunmamanız ve ellerinizi sık sık yıkamanız önerilmekte. Öksürürken ve hapşururken ağzınızı / burnunuzu kapatmayı unutmayın. Doktorlar aşı için çalışmalarına devam etmekte.

Aşağıda yer alan bağlantıdan Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen Hayat Eve Sığar uygulamasını cihazınıza indirebilirsiniz.

Telegram kanalımıza katılarak hem sorular sorabilir hem de teknolojik ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Telegram kanalımıza burada yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR