59 TL Değerindeki Ubisoft Oyunu Ücretsiz Oldu!

Ubisoft yeni bir ücretsiz oyunla karşımızda. 59 TL değerindeki ücretsiz oyunu nasıl kütüphanenize ekleyebileceğinizi sizler için anlattık. İşte detaylar!

59 TL Değerindeki Ubisoft Oyunu Ücretsiz Oldu!

Ubisoft'un geçmişte oldukça sevilen oyunlarından, Rayman serisinden 59 TL değerindeki Rayman Raving Rabbids ücretsiz oldu. Bu ücretsiz oyunu kütüphanenize nasıl ekleyebileceğinizi sizler için derledik.

Özellikle artan kurlar ve son dönemdeki oyun zamları göz önüne alındığında ücretsiz oyunlar oyuncuların âdeta bel kemiği durumunda. Epic Games her hafta ücretsiz oyunlar sunarken, Steam ve Ubisoft Connect gibi platformlar ise dönem dönem ücretsiz oyunlar sunuyorlar.

Bugün de Ubisoft Connect bir yenisi ile karşımızda. Ubisoft'un sevilen markalarından Rayman'ın dördüncü macerası olan Rayman Raving Rabbids, Ubisoft Connect üzerinden ücretsiz olarak dağıtılıyor.

59 TL Değerindeki Ubisoft Oyunu Ücretsiz Oldu!

59 TL Değerindeki Rayman Raving Rabbids Nasıl Ücretsiz Alınır?

Rayman Raving Rabbids'i ücretsiz olarak alabilmek için Ubisoft hesabına sahip olmanız gerekiyor.

  • Ubisoft Connect uygulamasını bilgisayarınıza indirin ve hâlihazırda bir hesabınız varsa giriş yapın, yoksa yeni hesap oluşturun.
  • Store kısmından Rayman Raving Rabbids'i aratın ve oyunun sayfasına gidin.
  • Ekranın sağ alt köşesinde yer alan 'Get It For Free' seçeneğine tıklayın.
  • Bu işlemin ardından oyun Ubisoft kütüphanenize eklenmiş olacak. Rayman Raving Rabbids'i dilediğiniz zaman indirerek oynamaya başlayabilirsiniz.

Rayman Raving Rabbids'i 23 Ocak saat 16:00'ya kadar ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Oyun Severlere Farklı Türlerden Eşsiz PC Oyun Önerisi
OYUN

Oyun Severlere Farklı Türlerden Eşsiz PC Oyun Önerisi

Malum yaz aylarına giriş yapıyoruz ve okullar kapanmak üzere. Yaz tatiline giriş yaptığımız şu günlerde ne oynayabilirim diye düşünüyorsanız bu kapsamlı içeriğimizde siz de kendinize uygun oyunu bulabileceksiniz.

Bir Yıllık Ücretsiz YouTube Music Fırsatı: İşte Yapmanız Gerekenler
İNTERNET

Bir Yıllık Ücretsiz YouTube Music Fırsatı: İşte Yapmanız Gerekenler

Yeni bir özellik denemeden önce firmaların seçilmiş bir kitle ile değerlendirme yaptığı sıkça görülür. Benzer bir projenin peşinde olan YouTube, bu sefer test eden kişi görevindeki kullanıcılara yeni özellikleri erken deneyimlemenin yanı sıra ücretsiz bir yıllık YouTube Music Premium da sunacak.

YORUMLAR