6 Kasım Türkiye Koronavirüs Tablosu, 6 Kasım Hasta Sayısı Kaç Oldu?

6 Kasım Türkiye koronavirüs tablosu açıklandı. 6 Kasım Türkiye koronavirüs hasta sayısı kaç oldu? Detaylar haberimizde.

5-agustos-turkiye-koronavirus-tablosu

Çin'de başlayan koronavirüs salgını dünya genelinde yayılmaya devam ediyor. 6 Kasım Türkiye koronavirüs hasta sayısı kaç oldu? 6 Kasım Türkiye koronavirüs can kaybı kaç? 6 Kasım Türkiye koronavirüs tablosu duyuruldu. İşte 6 Kasım Türkiye koronavirüs tablosu.

Volkswagen Manisa Fabrikası Resmi Gazete'de Görünmüş Olabilir
Otomobil

Volkswagen Manisa Fabrikası Resmi Gazete'de Görünmüş Olabilir

Volkswagen'in Manisa'ya yatırım yapacağı ve fabrika kuracağı uzun süredir konuşuluyor. Geçtiğimiz aylarda şirketin fabrika kurma planını ertelediği iddia edilmişti.

6 Kasım Türkiye Koronavirüs Tablosu

Son 24 saatte 145.241 test yapıldığı ve 2.436 yeni hasta olduğu duyuruldu. Bugün 83 kişi hayatını kaybetti ve 1.914 kişi iyileşti.

6 Kasım Türkiye Koronavirüs Toplam Hasta Sayısı ve Can Kaybı

6 Kasım itibari ile son açıklanan verilere göre, Türkiye'de toplam hasta sayısı 389.256 oldu. Toplam hayatını kaybedenlerin sayısı ise 10.722'e yükseldi.

Toplam ağır hasta sayısının 2.654 olduğu duyuruldu. Toplam iyileşen hasta sayısı 334.293 olarak açıklandı.

Hemen aşağıdan paylaşılan tabloya bakabilirsiniz.

Ölümcül Bakteri Yayılmaya Başladı: 2020 Sal Artık!
Bilim

Ölümcül Bakteri Yayılmaya Başladı: 2020 Sal Artık!

ABD'nin Kuzey ve Güney Karolina eyaletlerinde Vibrio adlı bir bakterinin yayılmaya başladığı aktarılıyor. Vibro bakterisi nedir? Vibro bakterisi nasıl bulaşıyor? İşte bilinmesi gerekenler.

Koronavirüs yakın temas ile insanlardan insanlara geçmekte. Virüsten korunmak için insanlarla yakın temasta bulunmamanız ve ellerinizi sık sık yıkamanız önerilmekte. Öksürürken ve hapşururken ağzınızı / burnunuzu kapatmayı unutmayın. Doktorlar aşı için çalışmalarına devam etmekte.

Aşağıda yer alan bağlantıdan Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen Hayat Eve Sığar uygulamasını cihazınıza indirebilirsiniz.

Telegram kanalımıza katılarak hem sorular sorabilir hem de teknolojik ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Telegram kanalımıza burada yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR