8 Kasım Türkiye Koronavirüs Tablosu, 8 Kasım Hasta Sayısı Kaç Oldu?

8 Kasım Türkiye koronavirüs tablosu açıklandı. 8 Kasım Türkiye koronavirüs hasta sayısı kaç oldu? Detaylar haberimizde.

10-eylul-turkiye-koronavirus-tablosu

Çin'de başlayan koronavirüs salgını dünya genelinde yayılmaya devam ediyor. 8 Kasım Türkiye koronavirüs hasta sayısı kaç oldu? 8 Kasım Türkiye koronavirüs can kaybı kaç? 8 Kasım Türkiye koronavirüs tablosu duyuruldu. İşte 8 Kasım Türkiye koronavirüs tablosu.

BioNTech Koronavirüs Aşısı İçin Tarih Verdi!
Bilim

BioNTech Koronavirüs Aşısı İçin Tarih Verdi!

BioNTech koronavirüs aşısı için tarih paylaştı. Çok sayıda ilaç firması tarafından yeni tip koronavirüse karşı aşı çalışmaları devam ederken BioNTech firmasının CEO’su Prof.

8 Kasım Türkiye Koronavirüs Tablosu

Son 24 saatte 141.944 test yapıldığı ve 2.516 yeni hasta olduğu duyuruldu. Bugün 84 kişi hayatını kaybetti ve 2.018 kişi iyileşti.

8 Kasım Türkiye Koronavirüs Toplam Hasta Sayısı ve Can Kaybı

8 Kasım itibari ile son açıklanan verilere göre, Türkiye'de toplam hasta sayısı 395.255 oldu. Toplam hayatını kaybedenlerin sayısı ise 10.887'e yükseldi.

Toplam ağır hasta sayısının 2.740 olduğu duyuruldu. Toplam iyileşen hasta sayısı 338.239 olarak açıklandı.

Hemen aşağıdan paylaşılan tabloya bakabilirsiniz.

IMEI Kaydı Hayal Oldu, Sosyal Medya Siteleri Kapanıyor! - Teknoloji Haberleri #121
Tamindir TV

IMEI Kaydı Hayal Oldu, Sosyal Medya Siteleri Kapanıyor! - Teknoloji Haberleri #121

Teknoloji haberlerinin bu haftaki bölümünde birbirinden güzel ve önemli gelişmeleri sizlere aktarıyoruz. Hemen yukarıda yer alan videodan bu hafta teknoloji gündeminde neler olmuş, neler bitmiş izleyebilirsiniz.

Koronavirüs yakın temas ile insanlardan insanlara geçmekte. Virüsten korunmak için insanlarla yakın temasta bulunmamanız ve ellerinizi sık sık yıkamanız önerilmekte. Öksürürken ve hapşururken ağzınızı / burnunuzu kapatmayı unutmayın. Doktorlar aşı için çalışmalarına devam etmekte.

Aşağıda yer alan bağlantıdan Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen Hayat Eve Sığar uygulamasını cihazınıza indirebilirsiniz.

Telegram kanalımıza katılarak hem sorular sorabilir hem de teknolojik ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Telegram kanalımıza burada yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR