Apple 8 Mart’ı İşaret Etti: İşte 8 Mart’ta Tanıtılması Beklenen Ürünler

Teknoloji devi Apple, 2022 yılının ilk etkinliği için 8 Mart Kadınlar Günü’nü işaret etti. Apple’ın yılın ilk etkinliğinin donanım odaklı olması bekleniyor.

Buse Yılmaz -

Teknoloji devi Apple, 2022’nin ilk etkinliğini sanal olarak ‘Peek performance’ mottosu ile yapacak. Yılın ilk etkinliğinin tarihi merak edilirken, bugün gerçekleşen basın davetinde Apple’ın etkinlik tarihi belli oldu. Etkinlik, 8 Mart tarihinde Apple Park'tan canlı olarak gerçekleştirilecek.

Dev şirketin yapacağı etkinlikte 5G destekli yeni iPhone SE ve güncel işlemci ile geliştirilen iPad Air’in tanıtılması bekleniyor. Diğer yandan bunların yanında Apple’ın etkinlikte bir yeni Mac bilgisayar tanıtması da olasılığı yüksek ihtimaller arasında yer alıyor. Birçok profesyonel tanıtılacak Mac bilgisayarın yeni bir ‘Mac Mini’ olacağını düşünüyor. 

Apple Peek Performance Etkinliğinde Tanıtılması Beklenen Ürünler

Apple, 2022 yılı içerisinde başka cihazları da tanıtmayı hedefliyor. Bilindiği kadarı ile Apple, yıl içerisinde özellikle Mac’lere odaklanacak. Apple’ın güvenilir kaynaklarından biri olan Mark Gurman, şirketin bu sene içerisinde tanıtmasını beklediği Mac’leri şu şekilde sıraladı:

Apple, tüm Mac bilgisayarlara ek olarak ayrıca yıl sonunda gelişmiş kablosuz kulaklık Airpods Pro 2, Apple Watch 8, Apple Watch SE 2, sporculara özel Apple Watch ve iPhone 14 serisini tanıtacak. 

Apple ‘Peek performance’ etkinliğini aşağıdaki linkten 8 Mart tarihinde canlı olarak izleyebilirsiniz.

Benzer İçerikler

YORUMLAR