9 Kasım Türkiye Koronavirüs Tablosu, 9 Kasım Hasta Sayısı Kaç Oldu?

9 Kasım Türkiye koronavirüs tablosu açıklandı. 9 Kasım Türkiye koronavirüs hasta sayısı kaç oldu? Detaylar haberimizde.

4-eylul-turkiye-koronavirus-tablosu

Çin'de başlayan koronavirüs salgını dünya genelinde yayılmaya devam ediyor. 9 Kasım Türkiye koronavirüs hasta sayısı kaç oldu? 9 Kasım Türkiye koronavirüs can kaybı kaç? 9 Kasım Türkiye koronavirüs tablosu duyuruldu. İşte 9 Kasım Türkiye koronavirüs tablosu.

COVID-19 Tanı Kitlerinde Yeni Dönem: Mustafa Varank Duyurdu
Bilim

COVID-19 Tanı Kitlerinde Yeni Dönem: Mustafa Varank Duyurdu

Koronavirüs salgını yayılmaya devam ediyor. Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan virüs ciddi kayıplara yol açtı. Koronavirüsü tespit etmek için kullanılan PCR testleri hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

9 Kasım Türkiye Koronavirüs Tablosu

Son 24 saatte 145.411 test yapıldığı ve 2.576 yeni hasta olduğu duyuruldu. Bugün 85 kişi hayatını kaybetti ve 2.047 kişi iyileşti.

9 Kasım Türkiye Koronavirüs Toplam Hasta Sayısı ve Can Kaybı

9 Kasım itibari ile son açıklanan verilere göre, Türkiye'de toplam hasta sayısı 396.831 oldu. Toplam hayatını kaybedenlerin sayısı ise 10.972'e yükseldi.

Toplam ağır hasta sayısının 2.867 olduğu duyuruldu. Toplam iyileşen hasta sayısı 340.286 olarak açıklandı.

Hemen aşağıdan paylaşılan tabloya bakabilirsiniz.

Pfizer'den Son Dakika Aşı Açıklaması! Koronavirüs Aşısı %90 Etkili
Bilim

Pfizer'den Son Dakika Aşı Açıklaması! Koronavirüs Aşısı %90 Etkili

Dünya genelinde milyonlarca kişiyi etkileyen koronavirüs salgını yayılmaya devam ediyor. Hastalık hakkında aşı çalışmaları devam ederken Pfizer tarafından bir açıklama geldi.

Koronavirüs yakın temas ile insanlardan insanlara geçmekte. Virüsten korunmak için insanlarla yakın temasta bulunmamanız ve ellerinizi sık sık yıkamanız önerilmekte. Öksürürken ve hapşururken ağzınızı / burnunuzu kapatmayı unutmayın. Doktorlar aşı için çalışmalarına devam etmekte.

Aşağıda yer alan bağlantıdan Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen Hayat Eve Sığar uygulamasını cihazınıza indirebilirsiniz.

Telegram kanalımıza katılarak hem sorular sorabilir hem de teknolojik ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Telegram kanalımıza burada yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR