9 Şubat Türkiye Koronavirüs Tablosu ve İllere Göre Aşı Tablosu

9 Şubat Türkiye koronavirüs tablosu açıklandı. 9 Şubat Türkiye koronavirüs vaka sayısı kaç oldu? İllere göre aşı tablosu ve vaka sayısı haberimizde.

4-eylul-turkiye-koronavirus-tablosu

9 Şubat Türkiye koronavirüs tablosu duyuruldu. 9 Şubat vaka sayısı kaç oldu? 9 Şubat Türkiye koronavirüs can kaybı kaç? Çin'de başlayan koronavirüs salgını dünya genelinde yayılmaya devam ediyor. İllere göre aşı tablosu ve vaka sayısı açıklandı.

9 Şubat Türkiye Koronavirüs Tablosu

9 şubat koronavirüs tablosu

9 Şubat Aşı Tablosu

Hemen aşağıdan bugün hangi ilde ne kadar aşı yapılmış öğrenebilirsiniz.

9-subat-asi-tablosu

Wuhan'a Giden DSÖ Ekibinden Açıklama Geldi: Koronavirüs Nereden Çıktı?
Bilim

Wuhan'a Giden DSÖ Ekibinden Açıklama Geldi: Koronavirüs Nereden Çıktı?

DSÖ tarafından oluşturulan bir ekip geçtiğimiz haftalarda Çin'e gitmişti. Koronavirüsün kaynağı ile ilgili araştırmalar yapmak için Çin'e giden DSÖ ekibi, karantinaya alınmıştı.

Koronavirüs salgınında ateş, vücut ağrıları ve boğaz ağrısı en yaygın belirtiler arasında yer almakta. Çok sayıda koronavirüs hastasında kuru öksürük görülüyor. Koronavirüs yakın temas ile insanlardan insanlara geçmekte. Virüsten korunmak için insanlarla yakın temasta bulunmamanız ve ellerinizi sık sık yıkamanız önerilmekte. Öksürürken ve hapşururken ağzınızı / burnunuzu kapatmayı unutmayın.

Telegram kanalımıza katılarak hem sorular sorabilir hem de teknolojik ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Telegram kanalımıza burada yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Mutasyonlu Koronavirüs Vakalarının Karantina Süresi Değişti
Bilim

Mutasyonlu Koronavirüs Vakalarının Karantina Süresi Değişti

Mutasyonlu koronavirüs vakalarının karantina süresi hakkında bir değişiklik yapıldı. Koronavirüs Bilim Kurulu tarafından hazırlanan Temaslı Takibi, Salgın Yönetimi, Evde Hasta İzlemi ve Filyasyon Rehberi güncellendi.

Hemen aşağıdan Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen Hayat Eve Sığar uygulamasını cihazınıza indirebilir ve son duruma bakabilirsiniz. Hayat Eve Sığar uygulamasında koronavirüs haritası yer alıyor. Bu haritada üzerinden nerelerde koronavirüs var olduğu bölgelerin ne kadar derecede riskli olduğu görülüyor. Aynı zaman HES kodu işlemleri de uygulama üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

YORUMLAR