A Quiet Place 3 Vizyon Tarihi Netlik Kazandı!

Paramount Pictures, A Quiet Place 3'ün 2023'te serinin bir yan filminin vizyona girmesinin ardından 2025'te vizyona gireceğini resmi Twitter hesabından duyurdu.

A Quiet Place 3 Vizyon Tarihi

Paramount Pictures, A Quiet Place 3'ün 2023'te serinin bir yan filminin vizyona girmesinin ardından 2025'te vizyona gireceğini açıkladı. Korku serisi, avını kesinlikle sesle avlayan bir uzaylı ırkının harap ettiği kıyamet sonrası bir dünyada geçiyor. Birkaç yıl önce Dünya'ya zorunlu iniş yaptıktan sonra insanlığa saldıran uzaylı ırkı, çağı içinden çıkılmaz bir noktaya sürüklemişti. İşte detaylar!

A Quiet Place 3 2025'te Vizyonda Olacak

Senaryo ikilisi Bryan Woods ve Scott Beck, John Krasinski'nin yönettiği ve materyallerini yeniden yazdığı orijinal A Quiet Place filminin hikayesini ve senaryosunu geliştirdi. Her iki A Quiet Place filmi de Evelyn Abbott ve çocukları Regan ve Marcus'un yeni dünya düzeninde hayatta kalmak için mücadele ederken, uzaylılar tarafından saldırıya uğradıktan sonra izole çiftliklerinden şehre gitme maceralarını ele alıyordu.

Emily Blunt, Millicent Simmonds ve Noah Jupe ile birlikte her iki filmin kadrosuna liderlik ediyor. Quiet Place filmleri atmosferi, performansları ve dünya inşası nedeniyle eleştirmenlerden ve izleyicilerden sürekli olarak iyi eleştiriler aldı ve A Quiet Place Part 2'nin gişe başarısı sayesinde Paramount genişlemeye devam etmek istiyor. Son filmin vizyona girmesinden yaklaşık bir yıl sonra, Paramount, A Quiet Place 3'ün 2025'te resmi olarak geleceğini açıkladı.

 

 

Stüdyo ayrıca, Michael Sarnoski'nin yönettiği bir spin-off filmin 2023'te vizyona gireceğini de doğruladı. Her iki A Quiet Place filminin devam eden başarısı sayesinde Paramount, 2020'nin sonlarında bir spin-off film geliştirmesinin devam ettiğini doğrulamıştı. İlginç bir şekilde Paramount'un A Quiet Place 3'ün 2025'te vizyona gireceğini açıklaması, stüdyonun daha önce devam eden yan filmi COVID-19 pandemisi nedeniyle Eylül 2023'e ertelendiğini açıklamasından bir aydan kısa bir süre sonra geldi.

2023 tarihi aslen üç film için planlanmış olmasına rağmen, yeni planlar, yan filmin geliştirme aşamasında diğer filme göre daha ileride olduğunu veya stüdyonun, filmin ana hikayesine dönmeden önce daha fazla genişleme üzerinde suları test etmekle ilgilendiğini gösteriyor gibi görünüyor. İzleyiciler A Quiet Place 3 ve spinoff hakkında daha fazla bilgi beklerken, şimdi Paramount+'da yayınlanan ilk iki filmi tekrar ziyaret edebilirler.

Netflix Film Önerileri - Mart 2024
Sinema

Netflix Film Önerileri - Mart 2024

En iyi Netflix filmleri ve dizileri ile kullanıcıların gözdesi olan Netflix, film önerileri isteyen izleyicilerine uygulama ya da web sitesi içinde yardımcı olacak bir algoritması sunuyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR