A101'in Sevilen Karavanı Tekrar Satışa Çıkıyor: İşte Fiyatı!

A101, 2 Mayıs itibariyle sevilen karavanı tekrar satışa çıkarıyor. Fiyatıyla dikkatleri üzerine çeken karavanın özellikleri ve daha fazlası haberimizde!

Hasan Okçu -

Türkiye'nin en büyük zincir marketlerinden A101, hemen her hafta mağazadan ve online satış kanalından sunduğu ürünlerle gündeme oturuyor. Zamanında tekne satmasıyla sosyal medyada büyük yankı uyandıran A101, şimdi de çekme karavan satmasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Her hafta olduğu gibi hesaplı teknolojik ürünlerileri müşterileriyle buluşturan market zinciri, 2 Mayıs 2024 günü itibariyle de birçok ürünü tüketicilerine sunacak.

İnternet

A101'de Dev İndirim: Akıllı Telefonlar, Televizyon Modelleri ve Teknolojik Aksesuarlar!

A101'de 2 Mayıs'ta Karavan Satışı Başlıyor!

A101, 750 kilonun altında ağırlığa sahip ve dünyanın her yerinde geçerli olan 01 Tip onay belgesi bulunan ERBA KARAVAN 4.0 Çekme Karavan'ı satışa çıkarıyor.

A101 için özel üretilen karavan, hem marketlerde hem de A101'in internet sitesinde satışa çıkacak. Özellikleri ve fiyatıyla da büyük ilgi gören çekme karavan, yine rekor satışa ulaşabilir gibi duruyor.

Bu hafta dikkat çeken bir diğer ürün de VOLTA VT5 Üç Tekerlekli Elektrikli Moped oluyor. Her iki ürün de oldukça uygun ve ulaşılabilir fiyat aralıklarında satışa sunuluyor.

İki kişilik yatak ve masalı oturma grubu bulunan ranzalı karavan toplam 4 kişinin kullanımına uygun bir büyüklüğe sahip. Karavanın diğer dikkat çeken özellikleri şu şekilde;

teknoloji

A101, Şok ve Bim Aktüel: 15-22 Nisan Teknoloji Ürünleri

ERBA 4.0 Çekme Karavan ve Üç Tekerlekli Elektrikli Moped Fiyatı

A101'de 14 Mart'ta satılacak çekme karavanın fiyatı 239.990 TL. VOLTA VT5 Üç Tekerlekli Elektrikli Moped ise 61.990 TL'den satılıyor.

Benzer İçerikler

YORUMLAR