Acer Liquid E3 ve Liquid Z4, Resmi Olarak Duyuruldu

Acer Liquid E3 ve Liquid Z4, Mobil Dünya Kongresi öncesi duyuruldu.

Acer Liquid E3 ve Liquid Z4, Resmi Olarak Duyuruldu

Acer, Liquid serisine eklediği iki yeni Android akıllı telefon modelini Mobil Dünya Kongresi öncesi duyurdu. Acer Liquid E3 ve Acer Liquid Z4 adını taşıyan telefonlar, Nisan’da pazara giriş yapacak.

Acer Liquid serisinin iki yeni üyesi Acer Liquid E3 ve Acer Liquid Z4, dünyaca ünlü markaların yenilikçi ürünlerini sergiledikleri Mobil Dünya Kongresi (MWC) öncesi resmi olarak duyuruldu. Nisan ayında Avrupa pazarında satışa sunulacak telefonlardan Liquid E3, orta seviye bir telefon ve 199 dolar fiyat etiketini taşıyor. Diğer model olan Liquid Z4 ise 99 dolar fiyat etiketiyle bütçe dostu bir Android akıllı telefon. Her iki telefon da Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi önyüklü gelecek ve Liquid E3 kullanıcılarının bu yılın sonlarına doğru Android 4.4 KitKat güncellemesini alabileceği belirtiliyor.

4.7 inç 720 x 1280 piksel çözünürlüklü IPS ekran ile gelen Acer Liquid E3, gücünü 1.2Ghz hızda çalışan dört çekirdekli işlemci (hangi çipset olduğu henüz bilinmiyor) ve 1GB RAM’den alıyor. LED flaş destekli 13 megapiksel arka kamera ve 2 megapiksel ön kamera ile donatılan telefonun 4GB’lık dahili depolama alanı microSD kart desteğiyle 32GB’a kadar çıkarılabilecek. 135gr ağırlığında, 8.9mm kalınlığında olan telefon, 3G, EDGE, GPRS, WiFi, Bluetooth ve entegre GPS gibi bağlantı seçenekleriyle geliyor.

Uygun fiyatıyla dikkat çeken Acer Liquid Z4, 4 inç ekran (çözünürlük değeri henüz bilinmiyor) ile geliyor. 1.3Ghz hızında çalışan çift çekirdekli işlemci ve 512MB RAM’den gücünü alan telefonun arka yüzünde LED flaş destekli 5 megapiksel kamera bulunuyor. Ön yüz kamerasına yer verilmeyen modelin dahili 4GB hafızasının artırılıp artırılamayacağı belirsiz. 130gr ağırlık 9.7mm kalınlığa sahip telefon diğer modelle aynı bağlantı seçeneklerine sahip.

Her iki telefon da benzer DTS Sound teknolojisini kullanıyor ve kullanıcıların kamera başlatma, fotoğraf çekme, uygulama açma, ekranı uyandırma gibi sık kullanılan işlemleri tek elle rahatça yapabilmelerini sağlayan arka bölüme konumlandırılmış Acer Rapid düğmesine sahip.

Dünyanın En İnce Akıllısı: Gionee Elife S5.5

YORUMLAR