Netflix'in Aile Paylaşımı Kısıtlaması YouTube TV'ye de Geliyor!

Netflix'in son dönemde tepki çeken aile paylaşımı kısıtlaması çok yakında YouTube TV abonelerine de geliyor olabilir. İşte detaylar!

Netflix'in Aile Paylaşımı Kısıtlaması YouTube TV'ye de Geliyor!

YouTube TV'nin en iyi özelliklerinden biri hesabınızı aile üyeleriyle paylaşabilmenizdir ancak bazı kullanıcılar şu anda bu özellikle ilgili bir sorun yaşıyor.

Son zamanlarda bazı YouTube TV kullanıcıları, aile paylaşım hesaplarının, paylaşılan hesapların aynı evde bile YouTube TV'ye erişemediğini fark ettiler. Reddit'te bir kullanıcı, aile planında olmasına rağmen eşinin kayıtları da dâhil olmak üzere temel plana erişemediğini gördü.

Destek ekibiyle konuşurken, bu hesabın aile paylaşımından çıkarılması ve ardından kullanıcının geri eklenmesi önerildi ve bu da işe yaradı. Başka bir başlıkta da aynı sorunu yaşayan birkaç kullanıcı görüldü.

YouTube TV'nin Mevcut Aile Paylaşımı Kısıtlamasından Nasıl Kurtulabilirsiniz?

Netflix'in Aile Paylaşımı Kısıtlaması YouTube TV'ye de Geliyor!

Gece boyunca YouTube TV, bu sorunun nedeninin aile paylaşımı ile ilgili devam eden bir sorun olduğunu doğruladı. Bir düzeltme üzerinde çalışılıyor ancak resmî çözüm etkilenen hesapları kaldırmak ve yeniden eklemek.

Bu durum devam ederken, YouTube TV'de başka bir aile paylaşımı "sorunu" da ortaya çıkıyor. CordCuttersNews, "giderek artan sayıda insanın" YouTube TV'nin, kullanıcılara ev konumlarına dönmeleri veya kendi YouTube TV aboneliklerini satın almaları gerektiğini hatırlatan bir açılır mesaj attığını gördüğünü iddia ediyor. Özellikle, bu davranışla ilgili kamuya açık herhangi bir rapor henüz mevcut değil.

YouTube TV her zaman aile paylaşımına yalnızca aynı evdeki kullanıcılar için izin verildiğine dair bir kurala sahipti ancak platform bu kuralı hiçbir zaman katı bir şekilde uygulamadı. Görünüşe göre şirket bu konuda Netflix gibi yaptırımlara uygulamaya başlayabilir.

Peki siz bu açılır mesajla karşılaştınız mı? Aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Bir Zam da YouTube TV'den: Abonelik Fiyatları Zamlandı
İNTERNET

Bir Zam da YouTube TV'den: Abonelik Fiyatları Zamlandı

YouTube TV, birkaç yıldan uzun bir süredir abonelik fiyatlarını artırmayan son yayın hizmetlerinden biri olduğu için beklenen zammın gerçekleşmesi kaçınılmazdı.

YouTube TV'ye Spor Tutkunlarını Sevindirecek Özellik Geliyor
İNTERNET

YouTube TV'ye Spor Tutkunlarını Sevindirecek Özellik Geliyor

YouTube TV, özellikle spor hayranları için tasarlanan yeni bir özellik başlattı. Bu tutkulu izleyici kitlesine en iyi TV izleme deneyimini sunmak için yayın hizmeti, birden fazla akış arasında ses ve altyazı değiştirmelerine izin veren yeni bir çoklu görünüm özelliği ekledi.

YORUMLAR