Altın Ahududu En Kötü Film Adayları Belli Oldu

Her yıl en kötü filmlerin adaylıklarının gerçekleştiği Altın Ahududu Ödülleri için 2022 yılının en kötü film ve oyuncuları belli oldu. İşte detaylar!

Barış Bulut -

Her yıl en kötü film ve performanslara ödül dağıtılan Razzie Awards (Altın Ahududu Ödülleri)'nin geride bıraktığımız 2022 yılındaki aday yapımları belli oldu. Bu yılki adaylıklar arasında Marilyn Monroe'nin hayat hikâyesini anlatan Blonde filmi, en çok adaylığa sahip olan film olmayı başardı.

Altın Ahududu Ödülleri her yıl en kötü filmler arasında ödüllerin dağıtıldığı bir ödül töreni. En kötü filmden en kötü oyunculuğa kadar birbirinden farklı dallarda ödül dağıtılan bu törende geride bıraktığımız 2022 yılının adayları belli oldu.

1981'den bu yana her yıl düzenlenen Altın Ahududu Ödülleri'nde ödül kazananlara yaklaşık 5 dolar değeri bulunan ahududu heykeli veriliyor. Pek çok film yapımcısı ve oyuncu bu törene katılmıyor olsa da geçmişte bazı katılım gösteren istisnalar da yaşanmıştı.

11 Mart tarihinde Oscar Ödül Töreni'nden 1 gün önce gerçekleşecek Altın Ahududu Ödülleri'nin 2022 adayları şu şekilde:

En Kötü Film

En Kötü Erkek Oyuncu

En Kötü Kadın Oyuncu

En Kötü Yeniden Yapım/Uyarlama/Devam Filmi

En Kötü Yardımcı Erkek Oyuncu

En Kötü Yardımcı Kadın Oyuncu

En Kötü Ekran Çifti

En Kötü Yönetmen

En Kötü Senaryo

Peki sizin en kötü dallardaki adaylarınız neler? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

İnternet

Ücretsiz Film İzleyebileceğiniz En İyi 9 Uygulama

Benzer İçerikler

YORUMLAR