Altın Kaplamalı Samsung Galaxy S4 Göz Kamaştırıyor

Samsung Galaxy S4, sahip olduğu özellikler bakımından oldukça beğenilse de dış yapısında bolca plastik kullanılması birçok kullanıcıyı rahatsız ediyor. Hatta satın alma anında sırf bu nedenle ürünü satın almaktan vazgeçenleri de duyuyoruz. Diğer yandan b

Altın Kaplamalı Samsung Galaxy S4 Göz Kamaştırıyor

Samsung Galaxy S4, sahip olduğu özellikler bakımından oldukça beğenilse de dış yapısında bolca plastik kullanılması birçok kullanıcıyı rahatsız ediyor. Hatta satın alma anında sırf bu nedenle ürünü satın almaktan vazgeçenleri de duyuyoruz. Diğer yandan böyle üst seviye akıllı telefonlara farklı çözümler sunanlar da var. Onlardan biri olan Goldgenie isimli şirket, Samsung Galaxy S4’ün altın kaplamalı modelini üretti.

Üst seviye akıllı telefonlara lüks katkılar sunmasıyla ünlü olan şirket şimdi de Galaxy S4 ile ilgili özel ürünlerini sundu. “Gold”, “Platinum” ve “Rose Gold” şeklinde üç farklı model sunuluyor. 24 ayar altın kullanılarak yapılan düzenlemeler neticesinde ortaya çıkan görüntünün gerçekten göz kamaştırıcı olduğunu söyleyebiliriz.

Fiyatlardan bahsetmek gerekirse “Gold” model 1697 pound; “Platinum” model 1757 pound ve “Rose Gold” model de 1727 pound etiket fiyatına sahip olduğunu belirtelim.

Bu özel seri üzerinden satılan tüm Galaxy S4’lerin SIM kart kilidi bulunmuyor. Dolayısıyla her ülkeden müşteri bu ürünleri satın alıp, SIM kartını takarak kolayca kullanabiliyor.

Call of Duty: Ghosts Yeni Xbox Tanıtımında Gösterilecek

YORUMLAR